Acest spatiu de lectura si conversatii este dedicat necunoscatorilor in ale astrologiei.
Sunt bineveniti insa si cei care studiaza si practica astrologia, sa ne impartaseasca din experienta lor.
Iti dorim sa readuci, constient, cunoasterea astrologica in viata ta, prin atitudinea ta deschisa si catre ceea ce nu cunosti inca,

prin gesturi simple pe care sa le faci in mod curent, prin gandul tau, care de fapt este motorul realitatii tale fizice locale.
Si nu uita! In aceasta viata, Pamantul este casa ta.

Locuinta ta este doar “zona de lucru”, spatiul in care iti organizezi munca - adica viata ta pe planeta Pamant.
Sa ne pretuim CASA si VIATA pe care o putem trai AICI, ACUM.



detalii si inscriere

detalii si inscriere
.

Ce facem ASTAZI ?


Tinem pasul cu mersul astrelor in spatiu.
Descifram influentele astrale care ating Pamantul si pe noi, oamenii, si le folosim cu intelepciunea inimii.

Acest demers nu se considera a fi un horoscop,

ci ne propunem sa analizam natura energiilor caracteristice aspectelor astrale ale zilei sau ale unei perioade de timp si
modul in care putem folosi aceste fluxuri energetice, integrandu-le in viata noastra de zi cu zi.
Pentru fiecare in parte este important cum aceste caracteristici energetice ale momentului stimuleaza potentialul temei natale.
Influxurile astrale actioneaza pe o banda larga de frecvente, noi alegem daca si cum le folosim.
Este foarte importanta atitudinea noastra – ne luptam cu fluxul astral sau il lasam sa circule liber si ne plasam in locul potrivit la momentul potrivit ...?
Indiferent ce alegem sa facem, sa nu uitam ca "Astrele predispun, omul dispune".


Orice rezultat vă aparține și, nu poate nimeni să-l “prezică” pentru că, voi îl materializați.


Share |

duminică, 19 mai 2013

Cuadratura Uranus – Pluton si MATERIALIZAREA







Planeta Pluton
   Si am ajuns fata in fata cu cuadratura Uranus-Pluton, despre care tot vorbim de doi ani si mai vorbim inca doi, interval de timp, in care acest aspect astral se formeaza de sapte ori la grad perfect.
De fapt, vom vorbi mult mai mult decat inca cei doi ani de interactiune intre cele doua planete sub acest aspect, pentru ca probabil vom analiza si vom valorifica, pe termen lung, potentialul accesat acum.

Influenta energetica a planetei Pluton aduce, solicita si sprijina transformarea.
Transformarea presupune realizarea unei schimbari, astfel ca ne propunem aici sa privim influenta astrala a acestui aspect in corelare cu procesul de materializare, in care suntem implicati in diferite grade de constienta, fiecare dintre noi.
Tranzitul planetei Pluton prin semnul Capricornului orienteaza procesul de transformare catre restructurare – in plan colectiv reconstruim si reorganizam structurile comunitatii (la orice nivel de organizare) iar in plan personal, ne reconstruim pe noi, reconstruim intreg ansamblul structurilor componente, recunoscute sau nerecunoscute, stiute sau nestiute inca.

Planeta Uranus
   Influenta energetica a planetei Uranus aduce, provoaca si implementeaza noul - catre care conduce procesul de transformare. Implementarea noului presupune renuntarea la ceea ce era si inlocuirea cu ceea ce, este si apare ca si oportunitate.
Daca acceptam aceasta varianta de analiza, ajungem la intrebarea care este foarte importanta, in orice moment al existentei noastre :
Care este „formatul vechi” pe care ar fi potrivit sa-l schimbam ACUM ? sau
Care sunt acele asa-numite tipare (daca sunt mai multe) din care ar fi potrivit sa iesim acum, in incercarea de a gasi o alta forma de manifestare.

Acest tip de influenta astrala (pe care o genereaza colaborarea Uranus-Pluton) ne atrage atentia asupra barierelor pe care le-am asezat singuri in fata noastra si, ne stimuleaza sa ne folosim pe noi insine, la capacitate maxima.
Tranzitul planetei Uranus prin semnul Berbecului  ne orienteaza catre o schimbare de atitudine, privind abordarea si implicarea personala in procesul de transformare.
Astfel ca orice intentie de a actiona prin altii sau de a rezolva o situatie prin parghii exterioare noua, fara a face efortul interior maxim posibil, ne va tine pe loc.
Sustinerea exterioara se activeaza pe masura manifestarii efortului propriu.
Transformarea personala se realizeaza prin efort personal.

Orice schimbare implica procesul de materializare, pe care noi il derulam de fapt non-stop si preponderent inconstient.  Daca acceptam acest mod de a privi lucrurile, atunci, un mare pas inainte ar putea fi schimbarea perspectivei asupra vietii - sa nu privim viata ca pe o sarcina de indeplinit ci ca pe o experienta pe care o construim continuu.

Din acest punct de observare, va propunem o perspectiva asupra procesului de materializare.


Materializarea presupune succesiunea unor sincronicitati intr-un anume flux, care se poate reorganiza permanent si care in fiecare moment este optim pentru realizarea obiectivelor cu care rezonam, fiecare dintre noi. Din acest motiv este important sa ne supraveghem starea interioara, atitudinea si gandirea, pentru ca acestea determina in mare masura nivelul propriei vibratii energetice care, la randul ei atrage prin rezonanta evenimentele (sincronicitatile) in succesiunea optima procesului, in conditiile fiecarui nivel vibratoriu.
Un program de lucru energetic structurat pe particularitatile scopului ales, poate sa elimine “factorul inconstient” din procesul de materializare. Devenind constienti de desfasurarea acestui proces continuu, permanent, putem interveni si redirectiona fluxul energetic pentru a obtine rezultatul dorit.

Daca noua ne sunt clare obiectivele pe care le avem si daca avem incredere ca reusim sa le realizam, atunci, aceasta stare interioara ne va “conecta” numai la acele informatii care ne conduc catre implinirea scopului propus. Senzatia va fi una de plutire chiar spre scopul propus.
Daca obiectivul nostru este clar dar suntem ingrijorati in legatura cu modul in care il vom atinge, atunci aceasta stare interioara va atrage si mai multa incertitudine in viata noastra. Senzatia va fi de “tras din greu” si de indepartare de scopul propus.
Daca nici obiectivul nu este clar formulat, atunci starea noastra interioara ne va conecta la situatii aparent conflictuale, tocmai pentru a ne formula clar dorinta, scopul, intentia. Senzatia va fi una de deruta si nemultumire aparent fara motiv. 
Ar rezulta ca scopul initial, care sprijina atingerea oricarui rezultat ar putea fi materializarea unui algoritm care sa conduca la concentratrea pe obiectiv.
aleg sa preiau din planul energetic
numai acele informatii care imi sunt necesare
pentru materializarea … (obiectivului meu clar formulat).
Acesta poate fi un “algoritm” - o formulare concisa care concentreaza atentia si resursele interioare pe un scop anume si care puncteaza :
decizia –> aleg sa preiau
conditiile -> numai acele informatii
scopul -> pentru materializarea

Suntem tentati sa consideram ca preluarea informatiei este actiunea principala. De fapt actul de decizie este cel care poate determina totul in continuare. Faptul ca eu aleg sa fac lucrul acesta ma transforma in personajul principal si imi confera forta sa produc manifestarea.
Alegerea mea reprezinta hotararea mea interioara de a realiza scopul propus. Este ca un anunt pe care EU il transmit in planul energetic, in urma caruia tot ceea ce eu am nevoie pentru atingerea scopului propus, se indreapta catre mine, prin rezonanta.
In acelasi timp, alegerea mea reprezinta clopotelul care suna in mintea mea si ma angajeaza constient pe calea catre scopul propus.

Daca mintea mea e prea agitata, momentul alegerii (deciziei) va cere (si va face) liniste, iar daca mintea mea se afla intr-o stare de letargie, acelasi moment va declansa concentrarea asupra scopului propus si implicarea in realizarea lui.
Este important ca ceea ce tocmai am stabilit (prin algoritmul respectiv) sa fie clar in mintea noastra. Acesta va fi primul obiectiv necesar a fi realizat. Pentru ca reusind acest lucru vom reusi orice altceva ne propunem – vom putea formula algoritmul potrivit pentru atingerea oricarui obiectiv pe care chiar il vom realiza.
Este important sa ne familiarizam cu scopul, formulat ca algoritm.

In orice materializare pe care ne-o propunem cheia realizarii este subconstientul nostru, care preia informatii, le prelucreaza si le transpune in “realitatea” noastra purtandu-ne catre telul nostru.
Subconstientul nostru preia senzatia, emotia, starea pe care o determina informatia in noi, si nu logica formularii ei. Logica formularii este necesara pentru mintea noastra, care altfel se focalizeaza mai greu pe scopul propus.
Repetam formularea de cate ori avem nevoie si in ritmul in care ne simtim bine facand asta, pana cand nu mai avem nevoie sa “folosim” cuvintele; pana cand, doar gandul indreptat catre scopul stabilit determina starea interioara cunoscuta noua, deja - cea pe care am simtit-o in timpul repetarii. Acest exercitiu poate sa dureze cateva minute, ore, o zi sau mai multe zile, in functie de “antrenamentul” pe care il avem in a ne observa gandurile si mai ales in functie de modul in care ne concentram asupra scopului ales.
Pentru a putea lucra mai usor, este necesar sa intelegem ca ne ajuta foarte mult sa facem ordine si curatenie in mintea noastra.
Pentru aceasta va sugerez urmatorul algoritm, pe care il putem folosi ori de cate ori simtim ca nu ne putem concentra asupra a ceea ce facem, dar si in scop preventiv, in fiecare dimineata de exemplu, sau atunci cand incepem sa facem ceva – indiferent ce.

aleg sa pastrez in campul atentiei mele,
numai problemele pe care le am eu de rezolvat,
in ordinea optima a prioritatilor.

Momentul de concentrare maxima este cel al deciziei.
Faceti acest exercitiu – daca alegeti sa-l faceti – cu convingerea ca faceti ceva pentru voi.
Lucrati stiind ca veti obtine rezultate si, pana la urma veti obtine rezultatele cerute de voi.
Nu pierdeti timpul incercand doar.
Lucrati pentru rezultatul vostru si nu pentru “a vedea ce iese”.
Dupa ce va obisnuiti sa faceti liniste in mintea voastra “la comanda” si dupa va familiarizati cu formularea si concentrarea pe algoritm, mergeti mai departe si construiti algoritmul potrivit scopului ales de voi.
Ganditi-va ca va puteti organiza astfel intregul program, zilnic.
In felul acesta resursele voastre sunt folosite cu eficacitate maxima.

In acest moment al derularii acestei practici, ar fi potrivit sa ne intrebam :
In ce conditii fac aceasta alegere ? – altfel spus, care este atitudinea mea fata de aceasta alegere si fata de obiectul alegerii? Pentru ca atitudinea mea determina starea mea interioara si modul in care interactionez cu mediul (oameni, oportunitati), in noile situatii care apar in realitatea mea, generate de alegerea facuta.
Vorbim acum despre frica de schimbare, pentru a lamuri niste aspecte, dupa care nu ne mai gandim la ea, scoatem acest cuvant (si toate cuvintele care sugereaza acelasi lucru) din mintea noastra – atentie, nu numai din vocabular, ci si din mintea noastra.
Vor apare in continuare emotiile negative si nu trebuie sa ne descurajam – pentru ca suntem oameni si invatam traind aceste experiente. Dar acum pentru ca stim tot ce am aratat mai sus, observam emotia si o transformam. Stim ca emotia vine din interiorul nostru, de acolo unde se acumuleaza experienta de viata si, ea, frica, reprezinta rezultatul anterior. Acum transformam emotia si schimbam experienta, schimband astfel si rezultatul.
Este important sa intelegem si sa folosim acest mecanism al transformarii emotiilor (deci si a fricii) pentru ca, orice potential oricat de valorors si de spectaculos ar fi, ramane doar potential, judecat si regretat, daca nu depsim aceasta bariera, cea a fricii de schimbare, de manifestare intr-o noua forma

Acesta este un mod de lucru pe care l-am folosit particularizat, pe situatii personale ale celor care au avut dorinta de a face o schimbare. Il prezint acum in forma generalizata, pentru ca viziunea mea asupra vremurilor este ca foarte curand vom fi presati sa devenim constienti de functia noastra creatoare si de modul in care interactionam cu planurile energetice. Iar influentele astrale ale acestei perioade, si cu diverse nuantari pe parcursul intregului an, ne invita la a ne redescoperi potentialul uitat si, la a-l folosi constient.

Fiecare pe harta sa natala poate identifica propria poveste a interactiunii cu cuadratura in discutie, precum si ce aspecte ale vietii sunt acum in focurile materializarii.

Intervalul de timp terestru in care interactionam cu influenta energetica a aspectului de cuadratura Uranus-Pluton (2012-2015), pe fondul semnelor ce gazduiesc planetele, Berbec – Capricorn, poate fi considerat un „pionierat in restructurarea spirituala”, transformare ce ar avea un impact de resetare a intregii constructii pe care o numim astazi OM.

Exista diferite abordari a acestui context astral si, fiecare dintre noi (in baza principiilor materializarii) traieste ceea ce mintea lui vede (concepe, intelege) ca fiind o posibila realitate. Rezulta ca ar fi mai sanatos sa nu formulam concluzii transante si sa lasam mintea libera dar disciplinata (linistita) sa primeasca toate informatiile pe care le poate gazdui si mai apoi procesa la momentul potrivit pentru fiecare. 


Intre timp, FOLOSITI-VA Lumina :)  - aceasta nu este o lozinca.

Folositi gandul acesta ca atunci cand folositi orice alt instrument, orice accesoriu din bucatarie de exemplu :)  sau din trusa de scule. Singura diferenta este ca acest instrument –Lumina- poate fi (este) folosit in orice situatie si pentru orice sarcina de rezolvat – este un instrument multifunctional :)

Spor si succes !
Va invitam sa lucram impreuna cu influentele astrale, sa le folosim in construirea experientelor de viata, sa le folosim in adaptarea la fluxul sincronicitatilor prin care materializam realitatea.
Va invitam in comunitatea Astro Mercur (grup on-line de crestere personala)

Niciun comentariu: