Acest spatiu de lectura si conversatii este dedicat necunoscatorilor in ale astrologiei.
Sunt bineveniti insa si cei care studiaza si practica astrologia, sa ne impartaseasca din experienta lor.
Iti dorim sa readuci, constient, cunoasterea astrologica in viata ta, prin atitudinea ta deschisa si catre ceea ce nu cunosti inca,

prin gesturi simple pe care sa le faci in mod curent, prin gandul tau, care de fapt este motorul realitatii tale fizice locale.
Si nu uita! In aceasta viata, Pamantul este casa ta.

Locuinta ta este doar “zona de lucru”, spatiul in care iti organizezi munca - adica viata ta pe planeta Pamant.
Sa ne pretuim CASA si VIATA pe care o putem trai AICI, ACUM.



detalii si inscriere

detalii si inscriere
.

Ce facem ASTAZI ?


Tinem pasul cu mersul astrelor in spatiu.
Descifram influentele astrale care ating Pamantul si pe noi, oamenii, si le folosim cu intelepciunea inimii.

Acest demers nu se considera a fi un horoscop,

ci ne propunem sa analizam natura energiilor caracteristice aspectelor astrale ale zilei sau ale unei perioade de timp si
modul in care putem folosi aceste fluxuri energetice, integrandu-le in viata noastra de zi cu zi.
Pentru fiecare in parte este important cum aceste caracteristici energetice ale momentului stimuleaza potentialul temei natale.
Influxurile astrale actioneaza pe o banda larga de frecvente, noi alegem daca si cum le folosim.
Este foarte importanta atitudinea noastra – ne luptam cu fluxul astral sau il lasam sa circule liber si ne plasam in locul potrivit la momentul potrivit ...?
Indiferent ce alegem sa facem, sa nu uitam ca "Astrele predispun, omul dispune".


Orice rezultat vă aparține și, nu poate nimeni să-l “prezică” pentru că, voi îl materializați.


Share |

duminică, 25 februarie 2018

Atelierul Astro Mercur - Luna Noua in Pesti, 2018.

 Urmatorul Atelier Astro Mercur va avea loc miercuri 14 martie si, este dedicat ciclului fazelor Lunii care incepe cu Luna Noua in semnul Pesti, pe 17 martie.

Pentru cei care nu sunt din Iasi sau care nu se potrivesc in programul atelierului, este disponibila si varianta audio a intalnirii : http://astromercur.blogspot.ro/2016/06/varianta-audio-atelierul-de-astrologie.html

Scopul atelierului este sa identificam sectoarele de viata stimulate si in ce mod, in ciclul curent al fazelor Lunii si, sa vedem ce instrumente putem folosi, cu spor maxim, ca sa participam activ in procesul de crestere personala.
Prin urmare pot participa la atelier si cei care stiu precum si cei care nu stiu teoria astrologica.

La fiecare atelier reluam pe scurt modul de citire a hartii. Interpretarea este rezultatul studiului si experientei. Dar a sti sa citim harta ne ajuta sa urmarim tranzitele planetare, si sa folosim acest mecanism, daca intelegem cum functineaza – si asta facem la atelier, urmarim si descifram mecanismul interactiunilor energetice, asa cum se naste din tranzitele si aspectele planetare.

Fiecare participant urmareste fluxul explicatiilor pe harta natala proprie.
Dinamica aspectelor astrale este astfel prezentata incat este accesibila si celor care nu cunosc teoria astrologica.

Atelierele se organizeaza inainte de faza de Luna Noua, sau cel tarziu in ziua fazei, tocmai pentru a putea sa formulam concluzii in legatura cu ciclul care se incheie (indiferent daca participantii au fost sau nu prezenti la atelierul anterior) si, pentru a ne putea pregati, fiecare in linistea proprie, pentru ciclul urmator.
Urmarim inlantuirea ciclurilor fazelor Lunii, precum si a ciclurilor planetare, in schema larga astrala, cu particularizari pe segmente scurte de timp.

Ritmurile astrale se impletesc intr-o logica mai inalta si, noi traim in aceasta colaborare a fluxurilor energetice. Ne putem zbate in curgerea energetica sau, ne putem potrivi ritmul propriu in succesiunea ritmurilor cosmice.
In cadrul Atelierului Astro Mercur ne propunem sa intelegem si sa folosim colaborarea influentelor astrale astfel incat sa participam, activ si constient, la construirea fluxului sincronicitatilor.


Momente importante ale ciclului fazelor Lunii urmator:
  • Faza de Luna Noua in semnul Pesti : 17 martie.
  • Soarele intra in Berbec : 20 martie, echinoctiul de primavara.
  • Planeta Mercur intra in mers aparent retrograd : 23 martie, gradul 16 Pesti 54. Ciclul retrogradarii planetei Mercur : 09.03/23.03-15.04/03.05.2018
  • Faza de Luna Plina cu Luna in semnul Balanta : 31 martie.
  • Colaborarea Jupiter – Pluton in anul 2018 (sextil,pasul 2) : 14 aprilie. Ciclul retrogradarii planetei Jupiter : 12.12.2017/09.03-10.07/06.10.2018.


Va invitam la sala de conferinte a hotelului EDEN :
Miercuri, 14 martie 2018,
17:30 - 20:00, cu prelungiri eventual, daca este cazul.
Participare – 50 lei.
Participantii la intalnire au acces gratuit la inregistrarea audio a atelierului.

Detalii si inscriere pentru varianta audio, inclusiv  “oferta pachet atelier” :

Inscrierea pentru participarea la acest atelier, in ambele variante se face printr-un mesaj transmis la :

La inscriere urmeaza sa ne transmiteti data, ora si locul nasterii, pentru a putea intocmi materialele de lucru. Inscrierea va fi confirmata printr-un raspuns la mesajul dumneavoastra. In cazul in care nu primiti un raspuns de confirmare va rugam sa reveniti pentru transmiterea datelor personale.

Pagina facebook a atelierului :


Pentru cei interesati,  in ultima jumatate de ora a programului dezvoltam o sectiune a atelierului privind utilizarea practica a informatiei astrologice, avand in vedere si alte chestiuni care pot sa nu aiba legatura cu contextul astral al ciclului curent. Intreg atelierul prezinta utilitatea practica a informatiei astrologice dar, ne rezervam jumatate de ora in care putem aborda orice subiect, dupa cum apar intrebarile, chiar si in afara subiectului declarat.

Atelierul se adreseaza mai ales necunoscatorilor teoriei astrologice.
La fiecare intalnire prezentam foarte scurt si concis informatiile de baza necesare pentru a intelege mecanismul indrumarii astrologice.
Aceste intalniri pot fi de folos insa si celor care studiaza astrologia, pentru a experimenta aplicabilitatea practica a informatiilor teoretice.


 Este inca valabila promotia lunii februarie :
Ofera in dar o consultatie astrologica si primesti gratuit varianta audio a Atelierului Astro Mercur dedicat Lunii Noi in Varsator.
Urmeaza sa lansam cadoul astrologic al lunii martie - incapand cu 1 martie.



Va invitam alaturi de noi
la editia a saptea 
a simpozionului de astrologie 

Ritmuri Astrale 




Spor maxim intre timp.

Niciun comentariu: