Acest spatiu de lectura si conversatii este dedicat necunoscatorilor in ale astrologiei.
Sunt bineveniti insa si cei care studiaza si practica astrologia, sa ne impartaseasca din experienta lor.
Iti dorim sa readuci, constient, cunoasterea astrologica in viata ta, prin atitudinea ta deschisa si catre ceea ce nu cunosti inca,

prin gesturi simple pe care sa le faci in mod curent, prin gandul tau, care de fapt este motorul realitatii tale fizice locale.
Si nu uita! In aceasta viata, Pamantul este casa ta.

Locuinta ta este doar “zona de lucru”, spatiul in care iti organizezi munca - adica viata ta pe planeta Pamant.
Sa ne pretuim CASA si VIATA pe care o putem trai AICI, ACUM.detalii si inscriere

detalii si inscriere
.

Ce facem ASTAZI ?


Tinem pasul cu mersul astrelor in spatiu.
Descifram influentele astrale care ating Pamantul si pe noi, oamenii, si le folosim cu intelepciunea inimii.

Acest demers nu se considera a fi un horoscop,

ci ne propunem sa analizam natura energiilor caracteristice aspectelor astrale ale zilei sau ale unei perioade de timp si
modul in care putem folosi aceste influente, integrandu-le in viata noastra de zi cu zi.
Pentru fiecare in parte este important cum aceste influente ale momentului interactioneaza cu aspectele din tema natala.
Influxurile astrale actioneaza pe o banda larga de frecvente, noi alegem daca si cum le folosim.
Este foarte importanta atitudinea noastra – ne luptam cu fluxul astral sau il lasam sa circule liber si ne plasam in locul potrivit la momentul potrivit ...?
Indiferent ce alegem sa facem, sa nu uitam ca "Astrele predispun, omul dispune".


Orice rezultat va apartine si nu poate nimeni sa-l “prezica” din moment ce voi il determinati.


miercuri, 22 iunie 2016

Varianta audio - Atelierul Astro Mercur


Varianta audio a Atelierului Astro Mercur este disponibila pentru cei care nu se potrivesc in program, sau pentru cei care nu sunt din Iasi.

Inregistrarea audio a atelierului este neprelucrata si, se poate lucra la fel cum se lucreaza si la sala unde, fiecare participant urmareste pe harta proprie, sub indrumare, mecanismul influentelor astrale. 
Atelierul este astfel construit incat participantii pot prelua informatia chiar daca nu au cunostinte de teorie astrologica. De fapt, atelierul Astro Mercur se adreseaza mai ales celor care nu au studiat astrologia.

Inscrierea pentru varianta audio a Atelierului Astro Mercur se poate face prin mesaj la contact@astromercur.ro cu specificarea modului de plata, urmand a se primi datele necesare efectuarii platii. Plata se poate face in cont sau prin mandat postal.
Ulterior se primeste acces catre fisierele audio, dupa efectuarea platii.
Fisierul cu inregistrarea fiecarei intalniri va fi incarcat in seara atelierului.

Pretul variantei audio este 35 lei.
Toate materialele si link-ul catre inregistrare, sunt transmise prin e-mail. 


Oferta promotionala - Incurajam exercitiul pe termen lung :)
Se pot achizitiona oricare cinci variante audio la pretul de 125 lei.


In mod similar lucrului la sala, urmand explicatiile si indicatiile din materialul inregistrat, se poate lucra pe harta personala, se pot extrage cocluzii in legatura cu modul in care poate fi folosit intervalul de timp analizat precum si contextul astral, in functie de programul si de prioritatile personale.

Atelierele sunt organizate la fiecare faza de Luna Noua (eventual inainte) si urmaresc fluxul influentelor planetare din ciclul respectiv al fazelor Lunii. Tematica intalnirii este anuntata din timp.
Cei care se inscriu pentru varianta audio, pot transmite intrebari, cu caracter general, la care vom raspunde in timpul atelierului.
Atelierele sunt interactive, cu discutii (intrebari) pe subiectul intalnirii precum si pe orice subiect ce poate fi de ajutor in cresterea personala. Discutia curge dupa cum se potriveste.

Participantii prezenti la sala au si ei acces la varianta audio, deci, va fi mai simplu de luat notite :)

Cum am ajuns la aceasta varianta de lucru ?
In anul 2015 am primit mai multe indemnuri (solicitari) pentru a face atelierele simultan la sala si on-line. Acest mod de lucru nu mi s-a parut potrivit, pentru ca atelierele se construiesc in cea mai mare parte la momentul derularii, iar focalizarea atentiei (mele) este foarte importanta in momentul discutiei, pentru a urma firul care se construieste. Interactiunea on-line presupune si o altfel de atentie dar si niste conditii tehnice. Poate vom face altceva, candva,  in acest sens, intr-o participare restransa.

Apoi, in anul 2016 am fost intrebata de mai multe ori : “Eu cum recuperez daca nu pot ajunge la atelier?” – mai ales ca am primit mai multe “reclamatii” privind nepotrivirea programelor.
Astfel ca am avut aceasta idee a variantei audio – mai ales ca toate atelierele au fost inregistrate, pentru ca multe idei apar la fata locului si, ulterior revin si eu asupra lor.
Ca o confirmare a gandului potrivit la care m-am oprit, a doua zi dupa atelier am primit din nou intrebarea : “Eu cum recuperez pentru ca n-am putut ajunge la atelier?”.

Astfel ca, Luna Noua in Gemeni, a aului 2016, pe casa mea 5 natala (care simbolizeaza si creativitatea nativului, ajutata si de alte colaborari astrale) m-a orientat catre aceasta varianta audio a atelierului.
Iar Luna Noua din Rac, pe casa mea 6 natala (care simbolizeaza si munca, activitatea profesionala a nativului) a deschis calea unui mod nou de a face ce am ales sa fac – transmiterea informatiei.


Va invitam alaturi de noi si in aceasta noua forma de lucru.

Formular comanda

Multumesc pentru intrebarile care m-au stimulat sa vad solutii si variante noi de lucru.
Multumim tuturor pentru incurajarile pe care le transmiteti, pe toate caile, uneori printre randuri. Acestea apar intotdeauna la momentul potrivit si sunt foarte valoroase, pentru ca, au un impact deosebit de constructiv asupra “echipei”.

Spor maxim intre timp :)
Trimiteți un comentariu

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner