Acest spatiu de lectura si conversatii este dedicat necunoscatorilor in ale astrologiei.
Sunt bineveniti insa si cei care studiaza si practica astrologia, sa ne impartaseasca din experienta lor.
Iti dorim sa readuci, constient, cunoasterea astrologica in viata ta, prin atitudinea ta deschisa si catre ceea ce nu cunosti inca,

prin gesturi simple pe care sa le faci in mod curent, prin gandul tau, care de fapt este motorul realitatii tale fizice locale.
Si nu uita! In aceasta viata, Pamantul este casa ta.

Locuinta ta este doar “zona de lucru”, spatiul in care iti organizezi munca - adica viata ta pe planeta Pamant.
Sa ne pretuim CASA si VIATA pe care o putem trai AICI, ACUM.



detalii si inscriere

detalii si inscriere
.

Ce facem ASTAZI ?


Tinem pasul cu mersul astrelor in spatiu.
Descifram influentele astrale care ating Pamantul si pe noi, oamenii, si le folosim cu intelepciunea inimii.

Acest demers nu se considera a fi un horoscop,

ci ne propunem sa analizam natura energiilor caracteristice aspectelor astrale ale zilei sau ale unei perioade de timp si
modul in care putem folosi aceste fluxuri energetice, integrandu-le in viata noastra de zi cu zi.
Pentru fiecare in parte este important cum aceste caracteristici energetice ale momentului stimuleaza potentialul temei natale.
Influxurile astrale actioneaza pe o banda larga de frecvente, noi alegem daca si cum le folosim.
Este foarte importanta atitudinea noastra – ne luptam cu fluxul astral sau il lasam sa circule liber si ne plasam in locul potrivit la momentul potrivit ...?
Indiferent ce alegem sa facem, sa nu uitam ca "Astrele predispun, omul dispune".


Orice rezultat vă aparține și, nu poate nimeni să-l “prezică” pentru că, voi îl materializați.


Share |

vineri, 17 iunie 2016

Atelierul Astro Mercur - Luna Noua in Rac






Urmatorul Atelier de Astrologie Astro Mercur, va avea loc luni 4 iulie 2016 si este dedicat  ciclului fazelor Lunii care incepe cu faza de Luna Noua in semnul Racului, ce se va forma chiar in ziua atelierului.

Incepand cu acest atelier, va fi disponibila si varianta audio a intalnirii, pentru cei care nu se potrivesc in program, sau pentru cei care nu sunt din Iasi.
Inregistrarea va fi neprelucrata, dar partiala, pentru ca  vor lipsi intervalele organizatorice de la inceputul si de la sfarsitul atelierului, precum si “turul mesei” – cele 45 minute (aproximativ) dedicate discutiilor individuale, pe hartile personale.

Inscrierea pentru varianta audio se face la fel ca inscrierea pentru participarea la sala – prin mesaj la contact@astromercur.ro
Dupa incheierea atelierului, cei care de inscriu pentru varianta audio vor primi un link catre inregistrare.
Diferenta, fata de participarea la sala, va fi ca nu vom discuta pe harta natala. Dar, se poate lucra individual, la fel cum se lucreaza si la sala unde, fiecare participant urmareste pe harta proprie mecanismul influentelor astrale. Scurta discutie individuala de la sala, are rolul de a clarifica si de a confirma concluziile la care ajunge fiecare participant, urmarind explicatiile pe propria harta. Atelierul este astfel construit incat participantii pot prelua informatia chiar daca nu au cunostinte de teorie astrologica. De fapt, atelierul se adreseaza mai ales celor care nu au studiat astrologia.
Revenim cu alte detalii in curand.
Spor maxim :)  ... si pana la atelier, va asteptam la AA3 – Astrologul Amator editia a 3-a, pe 20 iunie, in ziua Lunii Pline si in seara solstitiului de vara.




Astfel ca, in cadrul temei largite : “Cum folosim anul 2016?”, vom descifra mesajul influentelor astrale pentru perioada ciclului urmator al fazelor Lunii, primul ciclu dupa solstitiul de vara.
Momente importante ale perioadei:
  • Luna Noua in semnul Racului, care se va forma luni 4 iulie 2016.
  • Conjunctie Mercur-Soare – despre ciclul planetei Mercur.
  • Luna Plina in semnul Capricornului – 20 iulie.
  • Intrarea planetei Uranus in miscare aparent retrograda – ciclul retrogradarii planetei Uranus.

Vom relua pe scurt modul de citire a astrogramei natale, pentru a putea vedea, pentru fiecare participant, cum pot fi folosite constructiv, influentele astrale ale perioadei.
Fiecare participant inscris va putea observa pe harta natala proprie, in timpul atelierului, mecanismul influentelor astrale analizate.

Atelierul se adreseaza mai ales necunoscatorilor teoriei astrologice.
La fiecare intalnire prezentam foarte scurt si concis informatiile de baza necesare pentru a intelege mecanismul indrumarii astrologice.
Aceste intalniri pot fi de folos insa si celor care studiaza astrologia, pentru a experimenta aplicabilitatea practica a informatiilor teoretice.

Discutam despre :

-Reluam pe scurt : Cum citim o astrograma (citirea, nu interpretarea astrogramei).
-Analizam schema influentelor astrale cu care vom interactiona pe parcursul ciclului curent al fazelor Lunii - cum folosim mecanismul influentelor astrale pe parcursul ciclului care va incepe cu Luna Noua in Rac.
 -Conjunctia Soare-Mercur – cum folosim ciclul planetei Mercur, despre observarea gandurilor, exercitiul mental, intuitie, lucrul cu algoritmi, comunicare.
-Analizam - ciclul miscarii aparent retrograde al planetei Uranus, in  anul 2016, la modul general precum si particularizat pe harta natala.

Va asteptam la sala de conferinte a hotelului EDEN :
Marti, 31 mai 2016,
17:30 - 20:30, cu prelungiri eventual, daca este cazul.
Participare – 35 lei.

Ritmurile astrale se impletesc intr-o logica mai inalta si noi traim in aceasta colaborare a fluxurilor energetice. Ne putem zbate in curgerea energetica sau, ne putem potrivi ritmul propriu in succesiunea ritmurilor cosmice.
In cadrul Atelierului Astro Mercur ne propunem sa intelegem si sa folosim sincronizarea influentelor astrale astfel incat sa participam, activ si constient, la construirea fluxului sincronicitatilor.

Cei care doresc, se pot inscrie pentru participarea la acest atelier, printr-un mesaj transmis la :
 contact@astromercur.ro    sau prin pagina CONTACT

La inscriere urmeaza sa ne transmiteti data, ora si locul nasterii pentru a putea intocmi materialele de lucru Inscrierea va fi confirmata printr-un raspuns la mesajul dumneavoastra. In cazul in care nu primiti un raspuns de confirmare va rugam sa reveniti pentru transmiterea datelor personale.

Pagina facebook a atelierului :


Va asteptam cu drag.

Niciun comentariu: