Acest spatiu de lectura si conversatii este dedicat necunoscatorilor in ale astrologiei.
Sunt bineveniti insa si cei care studiaza si practica astrologia, sa ne impartaseasca din experienta lor.
Iti dorim sa readuci, constient, cunoasterea astrologica in viata ta, prin atitudinea ta deschisa si catre ceea ce nu cunosti inca,

prin gesturi simple pe care sa le faci in mod curent, prin gandul tau, care de fapt este motorul realitatii tale fizice locale.
Si nu uita! In aceasta viata, Pamantul este casa ta.

Locuinta ta este doar “zona de lucru”, spatiul in care iti organizezi munca - adica viata ta pe planeta Pamant.
Sa ne pretuim CASA si VIATA pe care o putem trai AICI, ACUM.



detalii si inscriere

detalii si inscriere
.

Ce facem ASTAZI ?


Tinem pasul cu mersul astrelor in spatiu.
Descifram influentele astrale care ating Pamantul si pe noi, oamenii, si le folosim cu intelepciunea inimii.

Acest demers nu se considera a fi un horoscop,

ci ne propunem sa analizam natura energiilor caracteristice aspectelor astrale ale zilei sau ale unei perioade de timp si
modul in care putem folosi aceste fluxuri energetice, integrandu-le in viata noastra de zi cu zi.
Pentru fiecare in parte este important cum aceste caracteristici energetice ale momentului stimuleaza potentialul temei natale.
Influxurile astrale actioneaza pe o banda larga de frecvente, noi alegem daca si cum le folosim.
Este foarte importanta atitudinea noastra – ne luptam cu fluxul astral sau il lasam sa circule liber si ne plasam in locul potrivit la momentul potrivit ...?
Indiferent ce alegem sa facem, sa nu uitam ca "Astrele predispun, omul dispune".


Orice rezultat vă aparține și, nu poate nimeni să-l “prezică” pentru că, voi îl materializați.


Share |

marți, 18 august 2015

Ce facem astazi ? Lucram in echipa.




 Poate ati simtit in zilele acestea de inceput de saptamana, un indemn catre “a face ceea ce este de facut, acum”.
In acelasi timp poate ca au aparut indoieli, sau emotii, sau nevoia de a reevalua chiar daca stim ca suntem pregatiti deja.
Cand reevaluam o situatie, este important si motivul pentru care facem asta.
Modul in care facem reevaluarea cu increderea ca optimizam procesul, difera de modul in care facem reevaluarea cu neincredere in viziunea noastra. Si, difera si rezultatele (re)evaluarii.

In functie de cum folosim indemul acesta si/sau poate, inspiratia noptii trecute, putem da un sens constructiv intregii saptamani, lucrand cu influenta trigonului Venus (Leu)-Uranus (Berbec), ambele in mers aparent retrograd.
Primul aspect de trigon s-a format pe 29 iunie cu planeta Venus in mers direct, iar urmatorul aspect va fi in 23 septembrie exact la echonoctiul de toamna, cu planeta Venus din nou in mers direct. Putem face conexiuni cu experientele de la sfarsitul lunii iunie, dar este important sa avem rabdare si sa ne clarificam imaginea de ansamblu.

Zilele acestea ar putea fi foarte importante observarea, ascultarea, precum si acceptarea mesajului. Dar este vorba despre observarea libera, neutra, care ne aduce constientizarea maxim posibil de gestionat chiar acum.

Suntem la inceputul ciclului declansat de Luna Noua in semnul Leului, un ciclu al regenerarii, pentru ca mai apoi sa (re)incepem de la zero, dar de la un zero al nivelului urmator.
Astfel ca derulam un exercitiu de transformare in care, la inceputul saptamanii este importanta perceptia pentru ca, pana la sfarsitul saptamanii sa traversam o faza de constientizare si, astfel devenim pregatiti sa luam si o decizie, eventual.

Ar putea fi potrivit ca zilele urmatoare sa lasam mintea sa lucreze cu acest cuvant - „constientizare”.
Este un cuvant foarte folosit, fara sa-si pastreze sensul intotdeauna.
Cand intelesul acestui cuvant lucreaza in noi, realizam o expansiune energetica tocmai pentru ca depasim niste limite ale intelegerii (perceptiei) de pana atunci. Intr-o clipa vedem si simtim mai mult. In astfel de momente ar fi potrivit sa nu ne grabim sa asezam intelesul in logica noastra. Sa lasam perceptia si trairea sa-si gaseasca locul si vom observa la un moment dat si cum se construieste logica potrivirii.

Traversam mai usor un astfel de proces daca lucram in echipa.
Pe parcursul acestui ciclu al fazelor Lunii, reconsiderati conexiunea cu echipa voastra.
Daca nu lucrati impreuna, in mod curent, faceti un efort pentru colaborare constienta zilele acestea, pana la Luna Plina, pentru stabilizarea conexiunii. Vom dezvolta si mai mult aceasta conexiune, pe faza de descrestere si in continuare, pana la echinoctiul de toamna.

Poate fi de folos „Un mesaj pentru acum” din arhiva Astro Mercur, valabil in orice moment acum :)

Intre timp, si mai ales acum, FOLOSITI-VA Lumina :)  - acesta nu este un slogan ci un indemn cu aplicabilitate practica.
Folositi gandul acesta ca atunci cand folositi orice alt instrument, orice accesoriu din bucatarie de exemplu :)  sau din trusa de scule. Singura diferenta este ca acest instrument –Lumina- poate fi (si este) folosit in orice situatie si pentru orice sarcina de rezolvat – este un instrument multifunctional :)

Suntem in faza de crestere a Lunii, pana la Luna Plina care se va forma sambata 29 august, in semnul Pestilor pe gradul 6. Raman valabile recomandarile de pe pagina Fazele Lunii a acestui blog, unde se regaseste si modul de lucru cu energiile fazelor Lunii.

Spor si succes !


Daca rezonezi cu modul in care este prezentata informatia pe blogul si pe site-ul Astro Mercur te invit in Comunitatea Astro Mercur,  sa lucram impreuna cu influentele astrale, sa le folosim in construirea experientelor de viata, sa le folosim in adaptarea la fluxul sincronicitatilor prin care materializam realitatea. (grup on-line de crestere personala)

Niciun comentariu: