Acest spatiu de lectura si conversatii este dedicat necunoscatorilor in ale astrologiei.
Sunt bineveniti insa si cei care studiaza si practica astrologia, sa ne impartaseasca din experienta lor.
Iti dorim sa readuci, constient, cunoasterea astrologica in viata ta, prin atitudinea ta deschisa si catre ceea ce nu cunosti inca,

prin gesturi simple pe care sa le faci in mod curent, prin gandul tau, care de fapt este motorul realitatii tale fizice locale.
Si nu uita! In aceasta viata, Pamantul este casa ta.

Locuinta ta este doar “zona de lucru”, spatiul in care iti organizezi munca - adica viata ta pe planeta Pamant.
Sa ne pretuim CASA si VIATA pe care o putem trai AICI, ACUM.



detalii si inscriere

detalii si inscriere
.

Ce facem ASTAZI ?


Tinem pasul cu mersul astrelor in spatiu.
Descifram influentele astrale care ating Pamantul si pe noi, oamenii, si le folosim cu intelepciunea inimii.

Acest demers nu se considera a fi un horoscop,

ci ne propunem sa analizam natura energiilor caracteristice aspectelor astrale ale zilei sau ale unei perioade de timp si
modul in care putem folosi aceste fluxuri energetice, integrandu-le in viata noastra de zi cu zi.
Pentru fiecare in parte este important cum aceste caracteristici energetice ale momentului stimuleaza potentialul temei natale.
Influxurile astrale actioneaza pe o banda larga de frecvente, noi alegem daca si cum le folosim.
Este foarte importanta atitudinea noastra – ne luptam cu fluxul astral sau il lasam sa circule liber si ne plasam in locul potrivit la momentul potrivit ...?
Indiferent ce alegem sa facem, sa nu uitam ca "Astrele predispun, omul dispune".


Orice rezultat vă aparține și, nu poate nimeni să-l “prezică” pentru că, voi îl materializați.


Share |

joi, 5 martie 2015

In asteptarea echinoctiului de primavara.




 Dupa faza de Luna Plina din aceasta seara (5 martie 2015), intram in faza de descrestere a Lunii, pana la Luna Noua de pe 20 martie, care se va forma pe ultimul grad al semnului Pesti. Avem in fata o perioada bogata in evenimente astrale si, noi putem folosi aceste influente planetare pentru a opera in spatiul nostru energetic.

Luna Noua de pe 20 martie va fi urmata la cateva ore de momentul de echinoctiu de primavara cand, soarele intra in semnul Berbecului. Vom intra atunci intr-un culoar de dezvoltare, de expansiune - universul ne ofera un potential energetic extraordinar pe care, il folosim si il materializam in functie de cat primim, fiecare.
Avem nevoie de claritate interioara, pentru a primi constient, numai ceea ce putem prelucra si folosi, cu toata responsabilitatea.

Astfel ca aceasta perioada de descrestere a Lunii este foarte importanta pentru reorganizarea spatiului nostru fizic si energetic. Cu atat mai importanta cu cat incheie perioada fazelor de Luna Noua pe primul grad al semnului zodiacal, pe care am inceput-o in octombrie anul trecut.
Este important sa alegem cu sinceritate si obiectivitate ce mai construim in continuare.
Sa recunoastem ce nu mai rezoneaza cu cine suntem si sa stopam risipirea resurselor pe acele directii.

Iar perioada care urmeaza este cu atat mai interesanta (si importanta) mai ales pentru ca Luna Noua va aduce si o eclipsa totala de Soare, care din tara noastra se va vedea ca fiind eclipsa partiala, marcand astfel trecerea dintr-o etapa de crestere in alta.

Prin urmare trecem in urmatoarele doua saptamani, printr-un proces de curatare-eliberare-purificare sau cum vreti sa-l numiti dupa cum simte fiecare ca are de lucru cu sine si cu/in realitatea proprie.
Este posibil sa ne intalnim cu situatii care se deruleaza intens si rapid, care reprezinta niste compensari energetice, prin care ne eliberam de diferite poveri pe care nu mai este nevoie sa le mai purtam dupa noi. Recuperam “restante” de efort neasumat la timpul potrivit precum si de implicare, tocmai pentru a rezolva nerezolvatele si pentru a ne tria bagajele pe care le mai luam cu noi dupa echinoctiul de primavara.

Acest echinoctiu de primavara deschide o etapa in care vom construi un mod nou de interactiune si relationare, in mica si marea comunitate. Si acest lucru practic ne permite sa ne inaltam pe un nivel nou de experimentare.
Ideea de claritate interioara necesara la faza de Luna noua revine si in tema echinoctiului.
La faza de Luna Noua claritatea ne ajuta sa simtim drumul .
Echinoctiul ne cere insa decizii, alegeri constiente, implicare responsabila, deplina, cu toata convingerea inimii. Ne atrage in materializarea schimbarii.

Este important sa lucram cu influentele astrale, sa le folosim, pentru ca astfel preluam tot potentialul pe care-l putem procesa si valorifica. Sigur ca putem face lucrul acesta si in mod inconstient si foarte multi dintre noi fac asta. Dar a intelege mecanismul prin care folosim influentele astrale ar putea insemna eficacitate sporita si bucurie mai mare.

In acest sens reluam aici parte din buletinul energetic cu numarul “zero” din grupul AstroMercur :

“Lucrul cu influentele astrale presupune doua etape.
Prima etapa se refera la intelegerea mecanismului interactiunii cu aceste influente.
A doua etapa se refera la exercitiul personal, prin care analizam si facem alegeri, ne adaptam atitudinea si comportamentul la situatiile existente, in baza a ceea ce am inteles ca fiind “mecanismul” interactiunii.

In prima etapa, pe masura ce intelegem cum interactionam cu aceste influente ni se dezvolta si capacitatea de a le observa si de a le percepe. Acest exercitiu al observarii si perceptiei este continuu si, intr-o perfectionare continua. Oricat de greu pare initial, acest exercitiu devine in timp un mod obisnuit de viata. Ajungem in faza in care observarea si perceptia se face instantaneu si automat, in momentele cheie, ajutandu-ne sa luam decizii potrivite la momentul potrivit, fara un efort deosebit.

Pentru a intelege mecanismul este important sa revenim mereu asupra ideii ca suntem energie.
In fiecare moment, indiferent de cum ne manifestam, suntem, fiecare si cu totii, aceeasi energie.
Ceea ce difera este “calitatea” energiei care este masurabila mai ales prin vibratia pe care o avem fiecare, in fiecare moment.

Orice manifestare a noastra va genera un rezultat.
Iar manifestarea intr-un anumit moment,se naste din vibratia energiei in acel moment.
Noi determinam nivelul vibratiei, prin starea pe care ne-o permitem, in fiecare moment.
Astfel ca, daca suntem atenti la stare si daca o “reglam” constient, (in loc sa o dereglam inconstient) atunci modificam vibratia si deci calitatea energiei care suntem.

Intervenim astfel in derularea experientelor noastre.
Ce sunt experientele noastre?
Curgerea unor energii, aflate intr-o anumita interactiune.
Iar interactiunea si curgerea energiilor se realizeaza in mod diferit in functie de calitatea lor.


Incercati sa va lamuriti, cat mai des cu putinta, cum arata energia care sunteti.
Cum arata fluxul energetic pe care il generati, prin intentiile voastre, prin atitudine, prin actiunea in care alegeti sa va implicati.
Faceti exercitiul de triere a starilor interioare, interveniti prin modificarea starii, realizand astfel modificarea calitatii energiei folosite in manifestare.

Printre alte beneficii personale, aceasta preocupare fata de calitatea energiei folosite contribuie la protectia si ridicarea calitatii mediului inconjurator  :)

Exercitiul personal (etapa a doua) depinde de :

Constientizarea puterii propriului proces de gandire.

Gandul acceptat determina o stare care, genereaza un rezultat in realitatea voastra.
Prin urmare acceptarea gandurilor ca adevar conduce la realitatea respectiva.

Tratati-va gandurile cu responsabilitate.
Este un lucru important care va permite sa progresati in lucrul constient cu energiile.

Pentru a folosi influentele astrale este important sa interactionam constient cu acestea.
Pentru a reusi aceasta interactiune constienta este important sa ne antrenam in a lucra cu gandul nostru.

Sau, altfel spus, rezultatul interactiunii cu influentele astrale depinde de cum folosim gandul si atentia noastra.
Pentru ca energia foloseste ca instrument de materializare, gandul.”

Folositi urmatoarele doua saptamani pentru a va aseza la linia de START a echinoctiului de primavara cu bagajul potrivit calatoriei care va asteapta sa o construiti. Si, lucrati in echipa  :)

Intre timp, folositi-va Lumina :)  - aceasta nu este o lozinca.
Folositi gandul acesta ca atunci cand folositi orice alt instrument, orice accesoriu din bucatarie de exemplu :)  sau din trusa de scule. Singura diferenta este ca acest instrument –Lumina- poate fi (este) folosit in orice situatie si pentru orice sarcina de rezolvat – este un instrument multifunctional :)

Spor si succes !
Va invitam sa lucram impreuna cu influentele astrale, sa le folosim in construirea experientelor de viata, sa le folosim in adaptarea la fluxul sincronicitatilor prin care materializam realitatea.

Va asteptam in comunitatea Astro Mercur (grup on-line de dezvoltare personala)

Niciun comentariu: