Acest spatiu de lectura si conversatii este dedicat necunoscatorilor in ale astrologiei.
Sunt bineveniti insa si cei care studiaza si practica astrologia, sa ne impartaseasca din experienta lor.
Iti dorim sa readuci, constient, cunoasterea astrologica in viata ta, prin atitudinea ta deschisa si catre ceea ce nu cunosti inca,

prin gesturi simple pe care sa le faci in mod curent, prin gandul tau, care de fapt este motorul realitatii tale fizice locale.
Si nu uita! In aceasta viata, Pamantul este casa ta.

Locuinta ta este doar “zona de lucru”, spatiul in care iti organizezi munca - adica viata ta pe planeta Pamant.
Sa ne pretuim CASA si VIATA pe care o putem trai AICI, ACUM.



detalii si inscriere

detalii si inscriere
.

Ce facem ASTAZI ?


Tinem pasul cu mersul astrelor in spatiu.
Descifram influentele astrale care ating Pamantul si pe noi, oamenii, si le folosim cu intelepciunea inimii.

Acest demers nu se considera a fi un horoscop,

ci ne propunem sa analizam natura energiilor caracteristice aspectelor astrale ale zilei sau ale unei perioade de timp si
modul in care putem folosi aceste fluxuri energetice, integrandu-le in viata noastra de zi cu zi.
Pentru fiecare in parte este important cum aceste caracteristici energetice ale momentului stimuleaza potentialul temei natale.
Influxurile astrale actioneaza pe o banda larga de frecvente, noi alegem daca si cum le folosim.
Este foarte importanta atitudinea noastra – ne luptam cu fluxul astral sau il lasam sa circule liber si ne plasam in locul potrivit la momentul potrivit ...?
Indiferent ce alegem sa facem, sa nu uitam ca "Astrele predispun, omul dispune".


Orice rezultat vă aparține și, nu poate nimeni să-l “prezică” pentru că, voi îl materializați.


Share |

luni, 19 ianuarie 2015

Ce facem astazi ? Folosim "cunoasterea" dobandita.






Ce inseamna cunoasterea ? 
Cum folosim cunoasterea ?
Ne putem lamuri si mai bine decat suntem deja lamuriti, in ciclul fazelor Lunii, pe care il incepem cu Luna Noua in Varsator, care se formeaza marti 20 ianuarie, la ora 15:14, pe primul grad in semnul Varsatorului.

Traversam o inlantuire de faze de Luna Noua pe primul grad din semnele zodiacale si acest lucru este destul de rar.
Eu inteleg ca suntem intr-o perioada de “inceputuri” importante pentru noi, intr-un interval de cinci luni calendaristice incepand de anul trecut din octombrie cu Luna Noua in Scorpion – moment care a generat o “renastere”, la nivel personal dar si in plan colectiv.

Inainte de echinoctiul de primavara, vom traversa doua  faze de Luna Noua in semnul Pestilor.
Prima dintre cele doua faze se va forma pe primul grad al semnului si va deschide un ciclu in care vom accepta schimbarea daca n-am acceptat-o inca. Va fi ciclul fazelor Lunii in care vom traversa ultima etapa din seria celor sapte cuadraturi Uranus-Pluton formate la grad perfect in ultimii doi ani, perioada in care planetele Venus si Marte vor construi conjunctie cu Uranus. Influentele planetei Mercur ne vor fi de mare folos atunci in acceptarea “noului” si, noi vom reusi sa facem alegerile potrivite.

Cea de a doua faza de Luna Noua  se va forma pe ultimul grad al semnului si ne va antrena intr-un proces de implementare a schimbarilor, la care fie ca deja lucram, fie ca le vom alege in ceasul al doisprezecelea.
La cateva ore dupa faza de Luna Noua vom traversa momentul echinoctiului de primavara, astfel ca “noul” ales si/sau acceptat va intra pe un curs energetic de crestere. Cele doua momente – Luna Noua si echinoctiul – aduc un potential de materializare foarte puternic, iar efortul nostru va fi unul de angajare-implicare in derularea experientelor.
Se creeaza conditiile potrivite unui pas important in ridicarea nivelului personal si colectiv de constienta.
Va trebui sa avem incredere in ceea ce simtim, fiecare.
Acest tip de exercitiu, al increderii in sine si in mesajul interior, il derulam permanent, unii dintre noi chiar fara sa stim ca asta facem.
Uneori insa, mesajul devine foarte clar iar noi chiar trebuie sa alegem constient daca il urmam si, sa ne asumam alegerea.

Ce facem pana atunci ? :)
Ne pregatim, iar ciclul pe care il incepem acum, in semnul Varsatorului, ne creeaza conditiile potrivite pentru aceasta pregatire. Este posibil sa se amplifice activitatile de tip energetic-spiritual, sa creasca interesul pentru acest tip de informatie si sa simtim un impuls catre a intelege neintelesul.
Planeta Mercur intra in mers aparent retrograd. Devine important sa alegem, constient, sa folosim vibratia inalta a influentelor energetice ale retrogradarii planetei Mercur. Alegand asta, constient, este posibil sa nu mai alunecam catre vibratia joasa a influentelor -neintelegeri, gafe, intarzieri, blocaje in comunicare, blocaje sau erori in trafic.
Nu este obligatoriu sa experimentam aceste influente, de vibratie joasa.
Experimentam nivelul de vibratie ale influentelor astrale, cu care rezonam.
Prin ambitie si orgoliul, rezonam cu vibratia joasa a influentelor.

De asemenea, nu pare potrivit sa evitam interactiunea cu mediul, “ca sa nu gresim”.
Ideea de “exercitiu de rezolvat” presupune interactiunea constienta, avand in vedere detaliile particulare ale perioadei si implicarea in efortul necesar.

Energia care ne invaluie si care ne strabate structurile proprii lucreaza pentru desprindere de “ce era” si pentru implicare in “ce vine”. Astfel ca in masura in care facem si noi asta, folosim din plin potentialul pe care il avem la dispozitie, cu totii.

Este important acum, la acest inceput de ciclu al fazelor Lunii, sa primim ideile, sa primim indrumarea, sa o includem in planurile noastre intr-un mod practic, concret, sa facem planuri la scara larga si pe termen lung.


In mod similar este important sa folosim influentele conjunctiei Marte-Neptun, care insoteste Luna Noua.
Este aceeasi alegere, de a folosi vibratia inalta a influentelor.
Este important sa controlam impulsul, si modul in care facem sau nu facem efort – sa nu risipim efortul, daca munca noastra intr-o anumita directie nu duce nicaieri, sa observam situatia, sa reevaluam.
Este un moment in care putem face schimbari, tocmai pentru ca ni se cere sa facem schimbari.
Poate fi un moment de maxima importanta pentru cei care lucreaza cu energiile si cu indrumarea interioara.

Daca acceptam o viziune mai larga asupra mecanismului influentelor astrale, am putea accepta ideea ca la echinoctiul de primavara chiar pasim intr-o lume noua, energetic vorbind.
Probabil ca nu vom vedea si in realitatea proprie a fiecaruia lumea noua, imediat. 
Poate ca unii o vor vedea.
Acest lucru depinde in cea mai mare masura de disponibilitatea de a vedea.
Pare un moment potrivit, acum, sa gandim si sa simtim lumea noua, fara sa mai judecam lumea veche.

Reluam aici (din pagina Fazele Lunii) :

Un mod de lucru cu energia Lunii Noi in semnul Varsatorului :

Vibratia energetica a semnului Varsatorului reprezinta deschiderea maxima a mintii si spiritului, precum si libertatea de expresie a acestora.

Este un moment potrivit sa folosim influentele astrale pentru a ne dezvolta abilitatea de a gandi in termenii cei mai grandiosi cu putinta si de a sintetiza si planifica aceasta gandire, intr-o strategie cu impact social.

Este timpul potrivit pentru a cauta raspunsuri, la anumite intrebari :

Care este adevarul meu ?
Si ce fac cu aceasta cunoastere, a adevarului meu ?
Unde imi doresc sa ajung ?

Putem incerca sa interactionam cu energia Lunii Noi in semnul Varsatorului formuland un algoritm care sa reprezinte principiile noastre cele mai profunde, fiecare dupa cum simte, dar care sa armonizeze interactiunea cu celilalti intr-o maniera practica, utila. Acest lucru este potrivit sa se faca dupa momentul fazei de Luna Noua.

“Ma reconectez la intelepciunea sufletului meu,
Recunosc adevarul launtric,
Si il traiesc in experientele mele de viata.”

Intre timp, folositi-va Lumina :)
Spor si succes !
Va invitam in comunitatea Astro Mercur (grup de lucru (on-line) cu influentele astrale)

Niciun comentariu: