Acest spatiu de lectura si conversatii este dedicat necunoscatorilor in ale astrologiei.
Sunt bineveniti insa si cei care studiaza si practica astrologia, sa ne impartaseasca din experienta lor.
Iti dorim sa readuci, constient, cunoasterea astrologica in viata ta, prin atitudinea ta deschisa si catre ceea ce nu cunosti inca,

prin gesturi simple pe care sa le faci in mod curent, prin gandul tau, care de fapt este motorul realitatii tale fizice locale.
Si nu uita! In aceasta viata, Pamantul este casa ta.

Locuinta ta este doar “zona de lucru”, spatiul in care iti organizezi munca - adica viata ta pe planeta Pamant.
Sa ne pretuim CASA si VIATA pe care o putem trai AICI, ACUM.



detalii si inscriere

detalii si inscriere
.

Ce facem ASTAZI ?


Tinem pasul cu mersul astrelor in spatiu.
Descifram influentele astrale care ating Pamantul si pe noi, oamenii, si le folosim cu intelepciunea inimii.

Acest demers nu se considera a fi un horoscop,

ci ne propunem sa analizam natura energiilor caracteristice aspectelor astrale ale zilei sau ale unei perioade de timp si
modul in care putem folosi aceste fluxuri energetice, integrandu-le in viata noastra de zi cu zi.
Pentru fiecare in parte este important cum aceste caracteristici energetice ale momentului stimuleaza potentialul temei natale.
Influxurile astrale actioneaza pe o banda larga de frecvente, noi alegem daca si cum le folosim.
Este foarte importanta atitudinea noastra – ne luptam cu fluxul astral sau il lasam sa circule liber si ne plasam in locul potrivit la momentul potrivit ...?
Indiferent ce alegem sa facem, sa nu uitam ca "Astrele predispun, omul dispune".


Orice rezultat vă aparține și, nu poate nimeni să-l “prezică” pentru că, voi îl materializați.


Share |

duminică, 7 iulie 2013

Luna Noua in semnul Racului – 8 iulie 2013.





   Ne pregatim pentru faza de  Luna Noua in semnul Racului, de luni 8 iulie, ora Bucurestiului 10:14.
Pana la Luna Noua, avem la dispozitie un timp de pregatire a spatiului energetic in care ne construim experientele prin preluarea si prelucrarea potentialului  energetic pe care il ofera fiecare inceput de ciclu Lunar.

Cum pregatim acest spatiu personal ? Facem loc pentru ceea ce vine catre noi, lasand in urma ceea ce nu ne mai este de folos, in sensul cresterii noastre. Avem aceasta posibilitate la fiecare final de ciclu Lunar, de fiecare data intr-o alta zona de lucru a vietii noastre.
Este important acum sa recunoastem experientele (mai ales relationale) care se incheie, care s-ar fi incheiat de mult daca noi le-am fi lasat sa-si urmeze acest curs si, sa acceptam aceasta posibilitate, de final de capitol.
Orice potential se dezvolta mult mai frumos si mai usor daca ne  desprindem de ceea ce inseamna trecut, simultan cu detasarea de viitor si focalizarea in prezent.

De data aceasta, curatenia energetica este posibil sa ne atraga in experiente transformatoare, de profunzime, datorita interactiunii influentelor astrale ale Lunii cu cuadratura Uranus-Pluton chiar inainte de momentul de Luna Noua. Este posibil sa traim o echilibristica a planului emotional, in incercarea noastra de a accepta varianta optima de mers inainte, pe care ne-o dezvaluie noul ciclu lunar.

Luna Noua impreuna cu Mercur (retrograd), interactioneaza si cu cuadratura Uranus-Pluton dar realizeaza si o piramida pe semne de apa cu Nodul Nord (in Scorpion) si Chiron (retrograd in Pesti).

Avem din nou ocazia sa realizam o noua recalibrare a drumului ales, la traseul optim, pe care ni-l poate dezvalui contextual astral existent, fiecaruia dintre noi. In functie de etapa in care ne-am plasat prin alegerile facute, acum preluam oportunitatea schimbarii cumva firesc sau, suntem asezati brusc si transant in noua organizare a realitatii. In ultima saptamana a ciclului lunar am primit mai intai influenta interactiunii Soarelui cu constrangerea perechii Uranus-Pluton, iar acum primim influenta interactiunii Lunii cu acelasi aspect astral.
Astfel ca, acest moment de Luna Noua poate sa potenteze o schimbare palpabila, pe care s-ar putea sa o percepem initial ca pe o perturbare a ordinii “firesti”.

Este posibil sa ne luptam cu “logica normala” si, sa nu vedem “calea normala”.
Insa, normalitatea este intr-o continua resetare.
Normele normalitatii se schimba si noi, fie acceptam si ne adaptam unui nou mod de perceptie a lumii, fie ne impotrivim si, cautam solutii care, nu se mai potrivesc in peisaj – motiv pentru care nici nu le gasim, pentru ca peisajul le elimina prin nepotrivire.

Este important, ACUM, sa acceptam posibilitatea unei schimbari efective, radicale, a procesului de gandire, eventual, a viziunii care ne ghideaza pe drumul nostru; este posibil sa apara situatii care ne forteaza sa devenim constienti de aceasta schimbare. In masura in care acceptam si traversam disponibili aceste experiente, vom observa cum gandirea noastra se adapteaza din ce in ce mai usor la cursul evenimentelor si, chiar putem observa cum depasim anumite limite ale intelegerii.

Luna Noua aduce si sustine un potential de deschidere catre lume si, de a percepe lumea, altfel.  Iar piramida care se formeaza pe semne de apa intre Saturn (in Scorpion, revenit in miscare directa), Neptun (retrograd in Pesti) si Jupiter (abia intrat in Rac) preia acest potential si ne ofera o noua viziune asupra lumii, ne dezvaluie lumea “altfel”, pentru cine alege sa priveasca.
Este posibil sa traversam o etapa de maxima inspiratie (expansiune) pe care sa nu stim in prima faza cum sa o gestionam sau cum sa o folosim (Marte alaturi de conjunctia Jupiter-Lilith, fara alte aspecte). Dar ulterior planeta Marte va construi si ea aceeasi piramida pe semne de apa dupa intrarea in semnul Racului (chiar inainte de Luna Plina in semnul Varsatorului de pe 22 iulie) si noi vom misca energiile, din plin si cu toata increderea.

Acum descoperim o anume perspectiva asupra interactiunii cu lumea, pe care o alegem sau nu, ca posibilitate de dezvoltare, eventual pe termen lung, in acel sector de viata pe care se formeaza Luna Noua pe harta natala (gradul 17 Rac).
Incercam sa intelegem cum sa folosim aceasta descoperire, cum poate fi integrata in viata cotidiana, cum sa ne adaptam la un set nou de instructiuni si de repere cu care construim in continuare experientele de viata.
Si intre timp le si construim.

Suntem sustinuti de contextul astral cu energia si determinarea necesara pentru a lua decizii si pentru a le pune in practica. Ne ramane doar sa alegem sa si facem efortul personal pentru a folosi aceasta sustinere si indrumare.
Este important sa depasim primul nivel al influentelor neptuniene – faza de aparenta confuzie - si sa accesam urmatorul nivel, pe care urmam ghidarea (inconfundabila) pe care o transmite fiecaruia dintre noi, propria echipa energetica.


Un mod de lucru cu energia Lunii Noi in semnul Racului

Acum ne aflam in fata Lunii Noi din semnul Racului.
Vibratia energetica a semnului Racului reprezinta radacinile, trecutul, fundatia dar si cresterea, precum si, tot ceea ce inseamna “acasa”.

Este un moment potrivit sa folosim influentele astrale pentru a intelege mai bine experientele trecutului, pentru a ne descifra mai clar emotiile si pentru a invata sa ne mentinem in echilibru emotional . Este un moment care marcheaza trecerea de la viziunea sufletului la materializarea ei.
Este timpul potrivit pentru a cauta raspunsuri, la anumite intrebari :

Cine sunt eu acum?
Si care este “echipa” mea ?
Care este mesajul sufletului meu pentru mine ?

Putem incerca sa interactionam cu energia Lunii Noi in semnul Racului formuland un algoritm care sa reprezinte ceea ce dorim in acest moment si intentia de a atinge scopul ales, fiecare dupa cum simte, dar care sa reactiveze potentialul subconstientului prin conexiunea cu aspectul spiritual al fiintei . Acest lucru este potrivit sa se faca dupa momentul fazei de Luna Noua.

“Recunosc si iubesc sufletul fiecarui om din viata mea,
Si sunt recunoscator pentru experientele traite impreuna.
Iert tot ceea ce inca ma nemultumeste.
Sunt in siguranta, alaturi de si impreuna cu sufletul meu.”

Soarele ne plaseaza intr-un contact energetic cu zodia pe care o traverseaza si reactiveaza in interiorul nostru caracteristicile psihice si emotionale ale semnului zodiacal respectiv. 
Astfel ca putem folosi ideea de baza a algoritmului pe intreaga perioada in care Soarele strabate semnul Racului, constienti fiind ca in acest inteval de timp terestru, putem dezvolta acele caracteristici simbolizate de aceasta zodie si de care avem noi insine nevoie pentru a ne realiza programul de viata.

Intram in faza de crestere a Lunii si raman valabile in continuare recomandarile ciclului fazelor Lunii.

Intre timp, raspanditi-va Lumina :)
Spor si succes !

Niciun comentariu: