Acest spatiu de lectura si conversatii este dedicat necunoscatorilor in ale astrologiei.
Sunt bineveniti insa si cei care studiaza si practica astrologia, sa ne impartaseasca din experienta lor.
Iti dorim sa readuci, constient, cunoasterea astrologica in viata ta, prin atitudinea ta deschisa si catre ceea ce nu cunosti inca,

prin gesturi simple pe care sa le faci in mod curent, prin gandul tau, care de fapt este motorul realitatii tale fizice locale.
Si nu uita! In aceasta viata, Pamantul este casa ta.

Locuinta ta este doar “zona de lucru”, spatiul in care iti organizezi munca - adica viata ta pe planeta Pamant.
Sa ne pretuim CASA si VIATA pe care o putem trai AICI, ACUM.



detalii si inscriere

detalii si inscriere
.

Ce facem ASTAZI ?


Tinem pasul cu mersul astrelor in spatiu.
Descifram influentele astrale care ating Pamantul si pe noi, oamenii, si le folosim cu intelepciunea inimii.

Acest demers nu se considera a fi un horoscop,

ci ne propunem sa analizam natura energiilor caracteristice aspectelor astrale ale zilei sau ale unei perioade de timp si
modul in care putem folosi aceste fluxuri energetice, integrandu-le in viata noastra de zi cu zi.
Pentru fiecare in parte este important cum aceste caracteristici energetice ale momentului stimuleaza potentialul temei natale.
Influxurile astrale actioneaza pe o banda larga de frecvente, noi alegem daca si cum le folosim.
Este foarte importanta atitudinea noastra – ne luptam cu fluxul astral sau il lasam sa circule liber si ne plasam in locul potrivit la momentul potrivit ...?
Indiferent ce alegem sa facem, sa nu uitam ca "Astrele predispun, omul dispune".


Orice rezultat vă aparține și, nu poate nimeni să-l “prezică” pentru că, voi îl materializați.


Share |

sâmbătă, 22 iunie 2013

Luna Plina in semnul Capricornului – 23 iunie 2013





Luna (aproape) Plina, la Iasi.

   Duminica 23 iunie 2013, se formeaza faza de Luna Plina, in semnul Capricornului (grad 3) la ora 14:32, lansandu-ne intr-o perioada de concretizare, in care, lucrand cu intentiile noastre vom invata sa le valorificam in ritm din ce in ce mai rapid.

Momentul solstitiului de vara a inchis etapa parcursa de la echinoctiul de primavara pana acum, deschizand o etapa noua în curgerea timpului, asa cum ne-o reprezentam noi, precum si in derularea procesului de evolutie personală.
Cei mai multi dintre noi au perceput aceasta etapa ca pe o faza de purificare, sau cel putin de reorganizare a intentiilor si alegerilor noastre.
Cumva, in acest rastimp ne-am recentrat intr-o noua forma de echilibru.
Ne-am reformulat starea de echilibru.
Sau, cel putin, am incercat o iesire din anumite tipare de gandire si perceptie a realitatii.
Daca am reusit acest lucru, atunci am ajuns la un nou mod (nivel) de creatie, care, presupune folosirea inspiratiei, pe masura ce ne desprindem de logica bazata pe cauzalitate.

Luna Plina pare sa reprezinte coama unui val energetic care ne-a atras in ultima saptamana si care ne-ar sustine toata vara,  daca ne-am lasa purtati.
 Asa cum am mai spus in ultimul timp, ar fi potrivit să fim pregatiti sa primim o intelegere noua, sau macar mai larga, oricum mai clara, a drumului nostru in viata si, sa facem alegeri din aceasta noua perspectiva.

 Luna Plina va fi fata in fata cu Lilith si cu Jupiter (inca in semnul Gemenilor) si, impreuna, vor construi un “zmeu” cu vestitul deja si minunatul trigon Saturn-Neptun. Iar cuadratura Uranus-Pluton angajeaza Ascendentul momentului de Luna Plina. Venus si Mercur (in Rac langa Mijlocul Cerului) ne testeaza deschiderea maxima mentala si afectiva precum si disponibilitatea de implicare in “ceea ce este de facut”, iar Marte ne impinge de la spate in acest proces de constientizare a momentului.

Deci, cum ne jucam cu zmeul ?
Suntem in fata unei alegeri – acceptam sau nu acceptam lumea de dincolo de limitele noastre ?

In ultimii doi ani am exersat (din ce in ce mai transant) transformarea modului nostru de a gandi precum si a atitudinii noastre fata de “procesul derularii vietii”. Ar fi trebuit sa ajungem deja in faza in care sa ne raportam la intelepciunea inimii.
Fiecare dintre noi si, cu toii, impreuna, am parcurs drumul de la controlul situatiilor cu care ne confruntam, la accesarea inspirata a fluxului sincronicitatilor. Altfel spus, cei care au acceptat procesul evolutiv isi asculta si urmeaza propria inspiratie. Ceilalti se lupta in continuare cu toti peretii de care se lovesc.

Cu totii am experimentat ambele variante – plasarea in fluxul sincronicitatilor, lasandu-ne atrasi in curgerea evenimentelor si, fortarea lucrurilor prin impunerea rigiditatii si incapatanarii proprii.
Acum recunoastem noul punct interior de echilibru. Din aceasta noua intelegere incepem sa miscam energiile, intr-un proces de concretizare a scopului personal, stabilit.

Acum, Luna Plina ne aduce in fata asumarea responsabilitatii fata de propriul potential, fata de capacitatile creatoare sub orice forma, cu care ne construim pe noi insine de fapt. Avem acces acum, la o foarte mare extindere a constiintei, mai ales ca ne aflam in perioada “cerurilor deschise” – cele douasprezece nopti magice care incep odata cu solstitiul de vara. Si, mai ales ca noaptea Lunii Pline este si noaptea Sanzienelor.
Dar, este important sa lasam sa se intample aceasta expansiune si, este important sa intelegem responsabilitatea folosirii acestei deschideri, precum si ce inseamna asumarea acestei responsabilitati.

Daca le lasam, mintea si inima se vor manifesta in noul format, accesat deja (ca si potential) si, vor potrivi noile relatii, cu care si prin care ne construim noua realitate, noul peisaj in care ne traim fiecare viata.
Si, ne raportam la “alte valori”.

Eu cred ca am intrat deja in intervalul de timp terestru in care ne recunoastem capacitatile spirituale si le folosim din ce in ce mai constient. Am mai vorbit despre asta in analizele anului 2013 ( Bine c-ai venit 2013! si Despre anul 2013) precum si in analizele perioadelor anterioare, cu privire si la solstitiul de vara 2013.

Este important sa intelegem valoarea procesului decizional, precum si valoarea fiecarei alegeri pe care o facem, pentru ca, fiecare alegere genereaza un aspect al realitatii.
In fiecare moment, noi alegem ceva.
Observand ce, cum si cand alegem, putem interveni constient in procesul de materializare.
Si, pana la echinoctiul de toamna, exersam materializarea puterii personale, fiecare dupa cum ne-o asumam si o folosim.

Un mod de lucru cu Luna Plina in semnul Capricornului

Energia Lunii Pline in semnul Capricornului ne poate ajuta sa ne dezvoltam capacitatea de manifestare, de materializare, ne poate ajuta sa intelegem rolul si importanta asumarii responsabilitatilor.
Este important sa intelegem ca exista o legatura determinanta intre asumarea scopului ales si concretizarea acestuia.

Se elibereaza acele emotii care ne tin blocati in starea de teama, de neincredere in capacitatea de transformare, ca urmare a derularii unor experiente prin care nu am reusit sa concretizam dorintele noastre. Apoi ne focalizam atentia pe o reprezentare simbolica a scopului realizat, avand intelegerea ca asumarea responsabila a  acestuia genereaza experienta necesara materializarii lui.
Realizam aceasta concentrare a atentiei, atat in momentul in care lucram energetic in faza de Luna Plina, precum si in toata perioada de descrestere a Lunii, care urmeaza pana la faza de Luna Noua.

Prin exercitiu, putem dezvolta o capacitate de concentrare cu care sa actionam simultan asupra tuturor legaturilor energetice pe orice directie spatio-temporala.

Testul final al acestui exercitiu este modul in care simtim iubirea, pe orice directie (fata de orice si fata de oricine).


Intram in faza de descrestere a Lunii si raman valabile in continuare recomandarile ciclului fazelor Lunii.

Intre timp, raspanditi-va Lumina :)
Spor si succes !

Niciun comentariu: