Acest spatiu de lectura si conversatii este dedicat necunoscatorilor in ale astrologiei.
Sunt bineveniti insa si cei care studiaza si practica astrologia, sa ne impartaseasca din experienta lor.
Iti dorim sa readuci, constient, cunoasterea astrologica in viata ta, prin atitudinea ta deschisa si catre ceea ce nu cunosti inca,

prin gesturi simple pe care sa le faci in mod curent, prin gandul tau, care de fapt este motorul realitatii tale fizice locale.
Si nu uita! In aceasta viata, Pamantul este casa ta.

Locuinta ta este doar “zona de lucru”, spatiul in care iti organizezi munca - adica viata ta pe planeta Pamant.
Sa ne pretuim CASA si VIATA pe care o putem trai AICI, ACUM.



detalii si inscriere

detalii si inscriere
.

Ce facem ASTAZI ?


Tinem pasul cu mersul astrelor in spatiu.
Descifram influentele astrale care ating Pamantul si pe noi, oamenii, si le folosim cu intelepciunea inimii.

Acest demers nu se considera a fi un horoscop,

ci ne propunem sa analizam natura energiilor caracteristice aspectelor astrale ale zilei sau ale unei perioade de timp si
modul in care putem folosi aceste fluxuri energetice, integrandu-le in viata noastra de zi cu zi.
Pentru fiecare in parte este important cum aceste caracteristici energetice ale momentului stimuleaza potentialul temei natale.
Influxurile astrale actioneaza pe o banda larga de frecvente, noi alegem daca si cum le folosim.
Este foarte importanta atitudinea noastra – ne luptam cu fluxul astral sau il lasam sa circule liber si ne plasam in locul potrivit la momentul potrivit ...?
Indiferent ce alegem sa facem, sa nu uitam ca "Astrele predispun, omul dispune".


Orice rezultat vă aparține și, nu poate nimeni să-l “prezică” pentru că, voi îl materializați.


Share |

marți, 18 septembrie 2012

Ce facem astazi ? 19 – 24 septembrie 2012






Negociem cu cuadratura si intampinam echinoctiul de toamna

   Ieri, 17 septembrie planeta Mercur a intrat in semnul Balantei, iar astazi planeta Pluton si-a reluat mersul direct.
Maine, 19 septembrie se formeaza din nou, la grad perfect, cuadratura Uranus – Pluton, a doua din ciclul celor sapte aspecte, care se vor forma pana in anul 2015, luna martie – o perioada similara unui curs de restructurare interioara completa in sapte pasi.

Prima cuadratura s-a format in luna iunie cu planeta Uranus in mers aparent retrograd, la trei zile dupa Solstitiul de vara, simultan cu cuadratura Jupiter-Neptun. Am trait atunci un moment de maxima intensitate energetica, ce a declansat o perioada de purificare profunda, ata la nivel individual cat si la nivel de masa.

Aceasta curatenie energetica ar fi trebuit sa ne ajute sa deslusim schimbarea necesara mersului inainte.  Constient sau inconstient, am trait fiecare si cu totii, anumite transformari, unele vizibile la scara mare iar altele de profunzime, in interior, in relatia cu sufletul nostru.

 De data aceasta, aspectul se formeaza inainte de Echinoctiul de toamna, imediat dupa ce Pluton isi reia mersul direct.
Pluton a intrat in mers aparent retrograd pe 9 aprilie 2012 (analiza momentului respectiv). In cursul acestui interval de timp terestru, ne-am intalnit cu diferite situatii care ar fi trebuit sa ne ajute sa ne aliniem la programul de viata in varianta optima pentru fiecare dintre noi. Am vazut, am simtit si/sau am trait, fiecare, mai mult sau mai putin, manifestarea “conflictului” pe diferite directii, dupa cum am mai avut de potrivit lucrurile in viata noastra.

Acum facem un pas inainte.
Acum intelegem ce avem fiecare de facut si pana la Luna Plina construim aceasta “viziune”.
Actionam, dar ramane de vazut cum anume facem asta, astfel incat sa pasim in sensul cresterii, al multumirii si al starii de bine, sa generam si sa traim bucuria implinirii.
Este posibil ca dupa revenirea in mers direct a planetei Pluton, sa vedem din ce in ce mai mult si mai clar, in realitatea fizica proprie, cum prind contur modificarile (transformarile) interioare – ca rezultat al schimbarii modului de a gandi precum si al modelarii atitudinii in derularea experientelor de viata.

Influentele energetice ale planetei Mercur interactioneaza cu cuadratura Uranus-Pluton, Mercur formand o opozitie cu Uranus (simbolul mentalului superior) si o cuadratura cu Pluton. Prin urmare, efortul maxim al acestei inclestari se va produce in planul mental, iar rezultatul optim ar fi potrivit sa fie un nou mod de gandire, analiza si exprimare. Practic, vorbim despre un efort personal in adaptarea proceselor mentale la noul mod de derulare al experientelor de viata – cu si din inima larg deschisa. Efortul se produce pe directia lui Mercur, in zona tranzitata pe harta natala, efectul (extinderea capacitatilor mentale si o noua viziune) se realizeaza pe directia lui Uranus, iar alinierea la programul optim de viata se  face alaturi de Pluton.

Luna Noua in semnul Fecioarei ne-a deschis calea culegerii rezultatelor efortului depus pe parcursul anului.
Este important acum sa ne focalizam intentia si atentia catre ceea ce este cu adevarat important si/sau vaolos pentru noi, pentru ca astfel dirijam energia cu efect maxim.

Soarele va realiza o schimbare de regim vibrational, parasind semnul Fecioarei si intrand in semnul Balantei, pe 22 septembrie, in jurul orei 18.00, moment ce corespunde Echinoctiului de Toamna.
Intreg contextul astral ne orienteaza catre “echilibru” pe orice directie.
Tot acum se produce si faza primului patrar, astfel ca vedem limpede ce nu functioneaza, ne confruntam cu ceea ce este in afara echilibrului, tocmai pentru a solutiona problema.
De asemenea, influentele interactiunii Venus-Marte ne provoaca dar ne si ajuta sa echilibram interior manifestarea celor doua principii feminin – masculin, prin situatii pe care le vom depasi cu mult mai mult decat toleranta, cu intelegere si diplomatie.

Este important – si influentele astrale ne ajuta – sa ne eliberam de nevoia de judecata si, sa actionam in sensul programului propriu de viata. Daca fiecare dintre noi se straduieste si realizeaza pasul si schimbarea la nivel individual, vom genera transformarea necesara la nivel de masa (grup, comunitate).

Intre timp, raspanditi-va Lumina :)
Spor si succes !!!

Niciun comentariu: