Acest spatiu de lectura si conversatii este dedicat necunoscatorilor in ale astrologiei.
Sunt bineveniti insa si cei care studiaza si practica astrologia, sa ne impartaseasca din experienta lor.
Iti dorim sa readuci, constient, cunoasterea astrologica in viata ta, prin atitudinea ta deschisa si catre ceea ce nu cunosti inca,

prin gesturi simple pe care sa le faci in mod curent, prin gandul tau, care de fapt este motorul realitatii tale fizice locale.
Si nu uita! In aceasta viata, Pamantul este casa ta.

Locuinta ta este doar “zona de lucru”, spatiul in care iti organizezi munca - adica viata ta pe planeta Pamant.
Sa ne pretuim CASA si VIATA pe care o putem trai AICI, ACUM.



detalii si inscriere

detalii si inscriere
.

Ce facem ASTAZI ?


Tinem pasul cu mersul astrelor in spatiu.
Descifram influentele astrale care ating Pamantul si pe noi, oamenii, si le folosim cu intelepciunea inimii.

Acest demers nu se considera a fi un horoscop,

ci ne propunem sa analizam natura energiilor caracteristice aspectelor astrale ale zilei sau ale unei perioade de timp si
modul in care putem folosi aceste fluxuri energetice, integrandu-le in viata noastra de zi cu zi.
Pentru fiecare in parte este important cum aceste caracteristici energetice ale momentului stimuleaza potentialul temei natale.
Influxurile astrale actioneaza pe o banda larga de frecvente, noi alegem daca si cum le folosim.
Este foarte importanta atitudinea noastra – ne luptam cu fluxul astral sau il lasam sa circule liber si ne plasam in locul potrivit la momentul potrivit ...?
Indiferent ce alegem sa facem, sa nu uitam ca "Astrele predispun, omul dispune".


Orice rezultat vă aparține și, nu poate nimeni să-l “prezică” pentru că, voi îl materializați.


Share |

luni, 2 iulie 2012

Luna Plina in semnul Capricornului - 3 iulie 2012




   Urmatoarea faza de Luna Plina se formeaza in semnul Capricornului, marti 3 iulie 2012, ora 21:51.

Contextul astral al momentului de Luna Plina ne arata ca sufletul nostru se aliniaza, pe termen lung, programului optim de viata – in cadrul reorganizarii interioare precum si la nivelul societatii. Personalitatea trebuie sa se plieze acestui demers al sufletului si sa-si asume, in sfarsit, alegerea si programul. Tranzitul , Soarelui prin semnul Racului ne este de mare folos, ajutandu-ne cu tendinta spre interiorizare si accentuarea sensibilitatii fata de semnalele vocii interioare.

Aceasta negociere intre personalitate si suflet poate sa aiba ca rezultat o transformare fundamentala de atitudine si, o deschidere mentala catre un gest (efort) de pionierat al mintii.
Suntem intr-un moment de reformulare a filozofiei de viata.

Cele doua octave ale planului mental – Mercur si Uranus - interactioneaza simultan si similar cu cele doua noduri lunare. Procesul de gandire si comunicare este pe intensitate maxima; putem intelege acum rolul si valoarea mentalitatii in raport cu experientele de viata si, acest lucru poate genera situatii care sa conduca la transformarea ideilor si atitudinilor mentale.
Astfel reusim sa interceptam si sa valorificam oportunitatile potrivite, putem realiza schimbari importante, sociale si/sau tehnologice; fiecare dintre noi poate trai experienta unei schimbari majore, in legatura cu un eveniment colectiv, raportat la propria harta natala.

Se poate declansa acum o extraordinara oportunitate de a realiza deschiderea precum si transformarea mentala necesara pentru a putea valorifica intregul potential personal si de grup. Contextul astral ne sustine cu posibilitati noi, nebanuite, de concretizare, cu conditia sa ne desprindem de trecut.

Este posibil ca cei care sunt inca blocati in experientele trecutului sa retraiasca situatiile necesare pentru a intelege, accepta si elibera emotiile negative prezente inca, sub orice forma.

Este posibil sa traim, cu totii, un puternic conflict interior generat de faza de Luna Plina dar accentuat de colaborarea Jupiter-Neptun. Este important sa depasim orice forma de confuzie a spiritului. Cum ?
Prin acceptarea celui care suntem acum.
Prin acceptarea rezultatului la care am ajuns.
Prin formularea clara si ferma a alegerilor necesare pentru pasii urmatori.
Prin dirijarea oricarui efort in directia potrivita, necesara, pentru a evita ratarea unui moment favorabil.

Ca urmare a expansiunii constiintei vom sesiza mult mai usor sansa, conjunctura favorabila care era oricum in fata noastra dar pe care nu o vedeam din cauza limitarilor autoimpuse. Pentru valorificarea maxima a oportunitatilor este important sa depasim anumite provocari. Exista un echilibru al energiilor care ne ajuta sa nu manifestam stari extreme, dar daca exageram importanta opiniilor exterioare noua, este posibil sa ne plasam intr-o autoizolare care, ne va determina sa respingem provocarile, in loc sa le abordam numai cu intentia de a le depasi constructiv.

Planeta Saturn dirijeaza totul din culise – nu construieste aspecte cu nici o alta planeta, doar o cuadratura cu Ascendentul fazei de Luna Plina. Prin urmare, este momentul transformarii mult asteptate, dar aceasta cere realizarea unui efort personal; exista sustinerea astrala dar avem sarcina de a o valorifica, printr-un efort de remodelare a atitudinii, a caracterului, pe fondul manifestarii sentimentelor, cu incredere si mai ales cu curaj.

Intram in faza de descrestere a Lunii si raman valabile in continuare recomandarile ciclului fazelor Lunii.

Modul de lucru cu Luna Plina in semnul Capricornului

   Energia Lunii Pline in semnul Capricornului ne poate ajuta sa ne dezvoltam capacitatea de manifestare, de materializare, ne poate ajuta sa intelegem rolul si importanta asumarii responsabilitatilor.
Este important sa intelegem ca exista o legatura determinanta intre asumarea scopului ales si concretizarea acestuia.

Se elibereaza acele emotii care ne tin blocati in starea de teama, de neincredere in capacitatea de transformare, ca urmare a derularii unor experiente prin care nu am reusit sa concretizam dorintele noastre. Apoi ne focalizam atentia pe o reprezentare simbolica a scopului realizat, avand intelegerea ca asumarea responsabila a  acestuia genereaza experienta necesara materializarii lui.
Realizam aceasta concentrare a atentiei, atat in momentul in care lucram energetic in faza de Luna Plina, precum si in toata perioada de descrestere a Lunii, care urmeaza pana la faza de Luna Noua.

Prin exercitiu, putem dezvolta o capacitate de concentrare cu care sa actionam simultan asupra tuturor legaturilor energetice pe orice directie spatio-temporala.

Testul final al acestui exercitiu este modul in care simtim iubirea, pe orice directie (fata de orice si fata de oricine).

Raspanditi-va Lumina.
Spor si succes !!!

Niciun comentariu: