Acest spatiu de lectura si conversatii este dedicat necunoscatorilor in ale astrologiei.
Sunt bineveniti insa si cei care studiaza si practica astrologia, sa ne impartaseasca din experienta lor.
Iti dorim sa readuci, constient, cunoasterea astrologica in viata ta, prin atitudinea ta deschisa si catre ceea ce nu cunosti inca,

prin gesturi simple pe care sa le faci in mod curent, prin gandul tau, care de fapt este motorul realitatii tale fizice locale.
Si nu uita! In aceasta viata, Pamantul este casa ta.

Locuinta ta este doar “zona de lucru”, spatiul in care iti organizezi munca - adica viata ta pe planeta Pamant.
Sa ne pretuim CASA si VIATA pe care o putem trai AICI, ACUM.



detalii si inscriere

detalii si inscriere
.

Ce facem ASTAZI ?


Tinem pasul cu mersul astrelor in spatiu.
Descifram influentele astrale care ating Pamantul si pe noi, oamenii, si le folosim cu intelepciunea inimii.

Acest demers nu se considera a fi un horoscop,

ci ne propunem sa analizam natura energiilor caracteristice aspectelor astrale ale zilei sau ale unei perioade de timp si
modul in care putem folosi aceste fluxuri energetice, integrandu-le in viata noastra de zi cu zi.
Pentru fiecare in parte este important cum aceste caracteristici energetice ale momentului stimuleaza potentialul temei natale.
Influxurile astrale actioneaza pe o banda larga de frecvente, noi alegem daca si cum le folosim.
Este foarte importanta atitudinea noastra – ne luptam cu fluxul astral sau il lasam sa circule liber si ne plasam in locul potrivit la momentul potrivit ...?
Indiferent ce alegem sa facem, sa nu uitam ca "Astrele predispun, omul dispune".


Orice rezultat vă aparține și, nu poate nimeni să-l “prezică” pentru că, voi îl materializați.


Share |

sâmbătă, 28 iulie 2012

Ce facem astazi ? 28 – 31 iulie 2012





   In cadrul ciclului fazelor Lunii astazi ne intalnim cu aspectul de trigon Soare – Luna, pe faza de crestere a Lunii.
Poate fi o zi foarte creativa; daca nu am demarat inca un plan sau un proiect nou, in cadrul ciclului lunar curent, acum este un moment foarte potrivit pentru a face un prim pas concret sau, pentru a initia o alta etapa in cursul unui program aflat deja in derulare.

Contextul astral ne ajuta in zilele urmatoare cu o energie mentala foarte creativa, care stimuleza schimbul de idei, precum si interesul pentru “a cunoaste”; in acelasi timp exista si vointa de a ne sustine ideile si deciziile; este importanta insa atitudinea cu care gestionam aceasta energie mentala, foarte activa, si sa o adaptam situatiilor existente, pentru ca este posibil sa apara o lipsa de obiectivitate, datorata unei manifestari mai puternice (mai vizibile) a personalitatii.

La nivel individual traim un timp favorabil pentru luarea deciziilor potrivite; putem acum  sa dam dovada de toleranta, ne putem largi viziunea asupra vietii, putem intelege rolul gandiri pozitive, putem avea un impact constructiv asupra celorlalti, daca ne propunem asta.
De asemenea, acum reusim mai usor sa aliniem personalitatea la scopul sufletului nostru; avem diverse oportunitati de a vedea mai clar si de a alege calea potrivita, de a intelege mai profund lectiile pe care le traim si de a ni le asuma.

La nivel de masa, se poate realiza o focalizare mentala mai puternica asupra scopului comun.
Comunicarea devine foarte importanta, este posibil acum sa ne regasim ca parte a intregului si sa redescoperim mecanismul prin care acest intreg functioneaza optim in ritmul momentului.

In continuare, viata ne ofera noi deschideri, alternative, posibilitati pentru schimbari interesante.
Luna urmatoare ne aduce contextul si “momentul” actiunii. Mai ales dupa reluarea mersului direct al planetei Mercur. Este posibil sa traim experiente de viata care sa ne aduca in fata unor gesturi concrete, care sa implineasca deciziile luate deja pana atunci.

Este posibil ca unii dintre noi sa fi observat deja o reorganizare interioara, o intelegere noua, diferita a scopului ales deja. O translare a atentiei de “ce fac ceilalti?” la “ce vreau eu?” si de la “ce fac eu?” la “cum ma simt?” . Ar fi potrivita acum replierea catre interior, pentru o mai buna focalizare ulterioara a gandului si actiunii catre exterior.

Este important acum sa lasam mintea libera si sa observam fluxul gandurilor, pentru ca traim un timp al identificarii, recunoasterii si depasirii limitelor, tiparelor, constrangerilor sub orice forma, pana la un nivel maxim suportabil de fiecare dintre noi. Este momentul in care Universul ne ofera intrebarea pentru nota “zece cu felicitari”, si ne ofera astfel ocazia sa obtinem rezultatul maxim posibil acum si aici, la “testul constientizarilor”.


Intre timp, raspanditi-va Lumina.
Spor si succes !!!

Niciun comentariu: