Acest spatiu de lectura si conversatii este dedicat necunoscatorilor in ale astrologiei.
Sunt bineveniti insa si cei care studiaza si practica astrologia, sa ne impartaseasca din experienta lor.
Iti dorim sa readuci, constient, cunoasterea astrologica in viata ta, prin atitudinea ta deschisa si catre ceea ce nu cunosti inca,

prin gesturi simple pe care sa le faci in mod curent, prin gandul tau, care de fapt este motorul realitatii tale fizice locale.
Si nu uita! In aceasta viata, Pamantul este casa ta.

Locuinta ta este doar “zona de lucru”, spatiul in care iti organizezi munca - adica viata ta pe planeta Pamant.
Sa ne pretuim CASA si VIATA pe care o putem trai AICI, ACUM.



detalii si inscriere

detalii si inscriere
.

Ce facem ASTAZI ?


Tinem pasul cu mersul astrelor in spatiu.
Descifram influentele astrale care ating Pamantul si pe noi, oamenii, si le folosim cu intelepciunea inimii.

Acest demers nu se considera a fi un horoscop,

ci ne propunem sa analizam natura energiilor caracteristice aspectelor astrale ale zilei sau ale unei perioade de timp si
modul in care putem folosi aceste fluxuri energetice, integrandu-le in viata noastra de zi cu zi.
Pentru fiecare in parte este important cum aceste caracteristici energetice ale momentului stimuleaza potentialul temei natale.
Influxurile astrale actioneaza pe o banda larga de frecvente, noi alegem daca si cum le folosim.
Este foarte importanta atitudinea noastra – ne luptam cu fluxul astral sau il lasam sa circule liber si ne plasam in locul potrivit la momentul potrivit ...?
Indiferent ce alegem sa facem, sa nu uitam ca "Astrele predispun, omul dispune".


Orice rezultat vă aparține și, nu poate nimeni să-l “prezică” pentru că, voi îl materializați.


Share |

marți, 15 mai 2012

Planeta Venus in miscare aparent retrograda





   Astazi planeta Venus, in tranzit prin semnul Gemenilor, intra in mers aparent retrograd, pentru o perioada de cinci saptamani – pana pe 28 iunie 2012. Despre mersul aparent retrograd al planetelor am vorbit deja.

Acum este vorba despre influenta energetica ce guverneaza principiul dragostei, al relatiilor construite pe afinitati si gusturi comune,  al deschiderii fata de ceilalti. De asemenea este vorba despre energia pe care o reprezinta “mica sansa” in viata noastra si despre cum o folosim.

Lectiile pe care ni le propune acum planeta Venus se bazeaza pe reorganizarea propriului sistem de valori – fie ca este vorba de planul sentimental fie ca este vorba de valorificarea oportunitatilor.

Este posibil sa apara situatii contradictorii care aduc in atentia noastra diferentele intre ceea ce pare a fi si ceea ce este de fapt, propria realitate. In intervalul retrogradarii, se creeaza conditiile in care putem intelege rostul acestor situatii conflictuale si, prin depasirea lor, reusim  sa  ne clarificam perceptia, sa eliminam confuzia si sa reintram in contact normal cu propria realitate.
Este important insa sa abordam aceste experiente ca pe instrumentele de care avem nevoie si, pe care le putem valorifica acum.

Fiind vorba despre un tranzit retrograd in semnul Gemenilor, experientele de viata ne vor ajuta sa alegem calea potrivita de manifestare a afectivitatii, cu sinceritate si profunzime. Este posibil sa apara o tendinta de manipularea afectiva, care va testa sistemul de valori cu privire la dragoste si relatii, mai ales acolo unde acesta este superficial.
Traim acum un timp al redescoperirii si asumarii responsabilitatii sentimental-afective.
Avem acum si ocazia dar si sustinerea astrala sa ne eliberam de tot ce nu mai face parte din propriul program de viata, din punct de vedere al relatiilor afective, de tot ce poate insemna reziduu emotional rezultat din derularea relatiilor noastre. In felul acesta reusim sa-i eliberam si pe cei pe care i-am tinut prizonieri in mintea si sufletul nostru, chiar daca viata i-a purtat deja pe alte drumuri.

De asemenea, este important sa facem schimbarile necesare in modul in care intelegem sa interactionam cu aspectele financiare ale vietii si cu energia banilor.

Astfel ca, indiferent cu care dintre aceste lectii ne confruntam, fiecare dintre noi, este important sa intelegem ca problema respectiva doar ne arata ce si cum este necesar a fi transformat. Oamenii care ne ofera „problema” sunt doar parteneri de exercitiu.
Cel mai sanatos mod de abordare este sa extindem imaginea de ansamblu la maxim posibil, sa evitam orice forma de judecata si sa acceptam experienta ca pe o faza necesara in derularea unui program. Sa avem inceredere ca exista solutia potrivita momentului si, sa acceptam ca ea se poate manifesta in realitatea noastra numai daca noi lasam sa se intample asta.

Acest inteles al lectiilor lui Venus este supervizat de aspectul pe care il face cu Saturn; practic retrogradarea planetei Venus se produce pe fondul trigonului cu Saturn format aproape la grad perfect. Colaborarea celor doua planete incepe pe mersul direct si inceteaza pe mersul retrograd al planetei Venus.
Prin urmare, contextul astral nu ne mai lasa timp de gandire. Propriul program de viata ne ofera un test grila contra cronometru.
Planeta Saturn ne testeaza de doi ani in privinta asocierilor si acum, fiind si ea in mers aparent retrograd pana pe 26 iunie, ne da nota finala. Cumva, retrogradarea lui Venus, acum, este ca o “intrebare ajutatoare” in examenul lui Saturn, pentru a putea depasi aceasta faza a evolutiei noastre cu toate clarificarile la zi. Mai ales ca cele doua planete revin in mers direct la doua zile una dupa cealalta, la final de iunie.

Toate acestea se pot manifesta mai mult sau mai putin, in sectorul de viata al fiecaruia dintre noi, tranzitat acum de Venus, in functie si de predispozitiile astrale din harta natala si, in functie si de subiectul personal al lectiei pe care ne-o ofera fiecaruia planeta Saturn.

Din punct de vedere al fazelor Lunii, astazi avem un moment de acceptare a rezultatelor si a cursului evenimentelor precum si a modului in care am reusit sa ne punem in practica planul, proiectul in a carui realizare ne-am implicat; in masura in care suntem sinceri si deschisi catre sfaturi si sugestii, putem intelege cum anume putem actiona mai eficace in continuare, in ciclul urmator al fazelor lunii sau in derularea altor programe.
De asmena astazi este o zi in care putem actiona mai puternic asupra subconstientului, transmitand mesaje clare (algoritmi) de actiune pentru fazele urmatoare ale programelor noastre.

Este important sa folosim fluxurile astrale, aliniindu-ne intentia la ceea ce ne propun ele, in fiecare moment.

Raspanditi-va Lumina.
Spor si succes !!!

Niciun comentariu: