Acest spatiu de lectura si conversatii este dedicat necunoscatorilor in ale astrologiei.
Sunt bineveniti insa si cei care studiaza si practica astrologia, sa ne impartaseasca din experienta lor.
Iti dorim sa readuci, constient, cunoasterea astrologica in viata ta, prin atitudinea ta deschisa si catre ceea ce nu cunosti inca,

prin gesturi simple pe care sa le faci in mod curent, prin gandul tau, care de fapt este motorul realitatii tale fizice locale.
Si nu uita! In aceasta viata, Pamantul este casa ta.

Locuinta ta este doar “zona de lucru”, spatiul in care iti organizezi munca - adica viata ta pe planeta Pamant.
Sa ne pretuim CASA si VIATA pe care o putem trai AICI, ACUM.



detalii si inscriere

detalii si inscriere
.

Ce facem ASTAZI ?


Tinem pasul cu mersul astrelor in spatiu.
Descifram influentele astrale care ating Pamantul si pe noi, oamenii, si le folosim cu intelepciunea inimii.

Acest demers nu se considera a fi un horoscop,

ci ne propunem sa analizam natura energiilor caracteristice aspectelor astrale ale zilei sau ale unei perioade de timp si
modul in care putem folosi aceste fluxuri energetice, integrandu-le in viata noastra de zi cu zi.
Pentru fiecare in parte este important cum aceste caracteristici energetice ale momentului stimuleaza potentialul temei natale.
Influxurile astrale actioneaza pe o banda larga de frecvente, noi alegem daca si cum le folosim.
Este foarte importanta atitudinea noastra – ne luptam cu fluxul astral sau il lasam sa circule liber si ne plasam in locul potrivit la momentul potrivit ...?
Indiferent ce alegem sa facem, sa nu uitam ca "Astrele predispun, omul dispune".


Orice rezultat vă aparține și, nu poate nimeni să-l “prezică” pentru că, voi îl materializați.


Share |

vineri, 1 aprilie 2011

Luna Noua - 3 aprilie 2011


Luna Noua in semnul Berbecului se formeaza pe 3 aprilie, in jurul orei 17.32 si ne pune pe fiecare dintre noi in lumina prorpiilor reflectoare; ne vom privi intr-o noua lumina sau ne vom redescoperi aspecte uitate sau nevazute inca.

Este un moment de asumare a propriei persoane, asa cum suntem daca suntem multumiti de noi insine, sau de reevaluare a manifestarilor propriului potential. Vom alege, fiecare dintre noi, ceea ce vrem sa fim si ceea ce vrem sa manifestam, dupa ce momentul de Luna Noua va scoate la suprafata ceea ce avem nevoie sa vedem, pentru a face o alegere. 

In jurul nostru s-a schimbat totul, foarte repede; inca de anul trecut, conditiile in care eram obisnuiti sa ne traim viata s-au modificat, din ce in ce mai mult si din ce in ce mai rapid. Astrele ne-au oferit nenumarate ocazii sa facem curatenie in mintea noastra, in inima si in sufletul nostru. Inca mai putem face asta. Planeta Mercur care se afla in mers aparent retrograd din 30 martie, ne ajuta prin situatiile in care ne plaseaza, sa vedem si sa intelegem ceea ce este inca neinteles, pentru a putea face corecturile necesare atunci cand va reintra in mers direct odata cu sarbatoarea Sfintei Invieri. Acum Mercur ne ajuta sa ne redescoperim secventa spirituala a fiintei noastre, ne arata propriile limite care ne vor reorienta catre centrul de greutate care ne tine in echilibru. Pentru fiecare dintre noi acest test de rezistenta tine de domeniul pe care il tranziteaza acum Mercur pe harta natala si de aspectele pe care le face cu celelalte planete – acolo mintea noastra va face un efort ca sa accepte ceea ce i se parea de neacceptat si, mai apoi sa inteleaga ce mai este de inteles.

Este necesar sa eliberam tot ce ar putea insemna “vechi” sau “nepotrivit” in raport cu cel ce suntem acum, pentru a putea sa ne adaptam din mers la noul mod de viata, ce ni se dezvaluie din ce in ce mai clar. Aceasta faza de Luna Noua ne arata foarte limpede ca trebuie sa ne sprijinim pe noi insine si pe potentialul propriu pe care ar fi potrivit sa-l dezvoltam in intregime. Felul in care ne valorificam pe noi insine, prin modul de a gandi, de a actiona si de a interactiona cu ceilalti si cu lumea intreaga, va determina directia in care va evolua fiecare dintre noi. Acum avem din nou ocazia sa schimbam macazul daca nu ne place directia in care mergem sau, acum putem sa facem un pas concret pe noul drum pe care l-am ales deja, avand in vedere ca inca de la solstitiul de iarna astrele ne-au aratat ca  avem schimbari importante de facut in noi si in viata noastra. 

Acolo unde se plaseaza pe harta natala a fiecaruia, perechea Soare-Luna la faza de Luna Noua –13°29′39″ Berbec -  sustinuta de Jupiter, exista un potential creativ, exploziv, datorita prezentei intregii echipe de planete in semnul Berbecului. Acest potential, acceptat, inteles si valorificat, poate declansa noul inceput pe care-l pregatim de ceva vreme. Ar fi potrivit sa pregatim momentul si “terenul”, sa ne pregatim sufleteste, cu cele mai bune intentii, pentru ca intentia si motivatia determina cursul oricarei materializari

Totul se deruleaza pe fondul lectiei privind asocierile si modul de interactiune cu ceilalti, pe care ne-o ofera planeta Saturn de cand si-a inceput mersul aparent retrograd. Acum insa, ne aflam intr-un moment in care, prin situatiile pe care le vom trai, va trebui sa demonstram ca am inteles esenta mesajului lui Saturn si ca suntem dispusi sa potrivim lucrurile in planul relational.
Si in primul rand vom avea ocazia sa analizam relatia cu propria persoana – cum ma inteleg eu cu mine insumi? Sunt multumit? Si daca nu sunt, recunosc asta? Fac ceva in sensul acesta? Sau, sunt obiectiv in aceasta analiza? Ma raportez la mine, la ceea ce imi doresc eu sau la asteptarile celorlalti? … fiecare dintre noi vom descoperi propriile intrebari, daca vom avea curajul sa facem putina liniste in mintea noastra. Iar raspunsurile vor apare prin experientele de viata pe care le vom trai in continuare, pana la urmatoarea faza de Luna Plina.

Dar contextul astral ne provoaca si indiferent de disponibilitatea noastra catre analiza si/sau autoanaliza, viata ne va cere un punct de vedere. “Ceva” ne va scoate din amorteala, din rutina zilnica, din refuzul de a privi catre sine. Cei cu mintea deschisa si dornici de a merge inainte vor valorifica acest impuls energetic care se va manifesta in acel sector de viata care se afla pe primele grade ale semnului Berbecului (in harta natala).

Prin urmare, sa evitam “lupta” cu influentele astrale si sa le folosim constient, cu intelepciune si rabdare, - ca pe orice alt instrument pe care il avem la indemana.
Spor si succes !

Niciun comentariu: