Acest spatiu de lectura si conversatii este dedicat necunoscatorilor in ale astrologiei.
Sunt bineveniti insa si cei care studiaza si practica astrologia, sa ne impartaseasca din experienta lor.
Iti dorim sa readuci, constient, cunoasterea astrologica in viata ta, prin atitudinea ta deschisa si catre ceea ce nu cunosti inca,

prin gesturi simple pe care sa le faci in mod curent, prin gandul tau, care de fapt este motorul realitatii tale fizice locale.
Si nu uita! In aceasta viata, Pamantul este casa ta.

Locuinta ta este doar “zona de lucru”, spatiul in care iti organizezi munca - adica viata ta pe planeta Pamant.
Sa ne pretuim CASA si VIATA pe care o putem trai AICI, ACUM.



detalii si inscriere

detalii si inscriere
.

Ce facem ASTAZI ?


Tinem pasul cu mersul astrelor in spatiu.
Descifram influentele astrale care ating Pamantul si pe noi, oamenii, si le folosim cu intelepciunea inimii.

Acest demers nu se considera a fi un horoscop,

ci ne propunem sa analizam natura energiilor caracteristice aspectelor astrale ale zilei sau ale unei perioade de timp si
modul in care putem folosi aceste fluxuri energetice, integrandu-le in viata noastra de zi cu zi.
Pentru fiecare in parte este important cum aceste caracteristici energetice ale momentului stimuleaza potentialul temei natale.
Influxurile astrale actioneaza pe o banda larga de frecvente, noi alegem daca si cum le folosim.
Este foarte importanta atitudinea noastra – ne luptam cu fluxul astral sau il lasam sa circule liber si ne plasam in locul potrivit la momentul potrivit ...?
Indiferent ce alegem sa facem, sa nu uitam ca "Astrele predispun, omul dispune".


Orice rezultat vă aparține și, nu poate nimeni să-l “prezică” pentru că, voi îl materializați.


Share |

miercuri, 6 aprilie 2011

Berbecul





Incercam sa participam constient la “traficul cosmic energetic” si urmarim Soarele in schimbarea tonului vibrational. 

Pentru a intelege se se intampla in spatiul cosmic si, in acelasi timp ce se intampla in “planul energetic”, acolo unde noi interactionam cu influentele astrale, revenim asupra unor repere astronomice si astrologice despre constelatii si semne zodiacale.
Constelatia Berbecului este recunoscuta de obicei prin cele trei stele, care sunt mai stralucitoare si care reprezinta coarnele berbecului. Celelalte stele componente nu sunt prea vizibile. Este pe pozitia 39 în lista celor 88 constelaţii fiind una din cele 48 de constelatii originale transmise de Ptolemeu.

Nu prezentam aici chestiuni ce tin de tehnica astrologica ci incercam sa traducem aceste informatii astfel incat sa intelegem ce anume ne aduc influentele astrale ca urmare a acestui eveniment cosmic si cum putem noi, oamenii care traim pe planeta Pamant, sa preluam aceste energii, cu maximum de profit manifestat in viata de zi cu zi.

Soarele ne plaseaza intr-un contact energetic cu zodia pe care o traverseaza si reactiveaza in interiorul nostru caracteristicile psihice si emotionale ale semnului zodiacal respectiv. 

Intrarea Soarelui in semnul Berbecului reprezinta inceputul unui nou ciclu al naturii, prin trairea momentului echinoctiului de primavara. Acum incepe primavara astrala si intreaga lume (fizica si energetica) se trezeste la viata iar noi am simtit din plin acest lucru, datorita si celorlalte planete care tranziteaza in aceasta perioada zodia Berbecului – Marte, Uranus, Jupiter, Mercur si, tot acolo se afla si Lilith.

In intervalul de timp in care Soarele traverseaza semnul Berbecului, se poate sa ne redescoperim spiritul de initiativa, dorinta de a actiona, de a fi mai intreprinzatori. Este posibil sa se manifeste o predispozitie catre impulsivitate, catre ambitie, catre planul fizic, concret, al actiunii hotarate. De asemenea se poate accentua nevoia de independenta precum si fermitatea in dialog. Este perioada “trezirii” la viata, a entuziasmului si a indraznelii curajoase.

Activitatile noastre precum si experientele de viata se deruleaza intr-un ritm din ce in ce mai alert. Exista posibilitatea sa devenim mai dinamici, mai inflacarati, poate chiar imprudenti, toate acestea in functie si de tranzitele personale ale fiecaruia dintre noi, raportate la harta natala a fiecaruia.

Oamenii vor simti in aceasta perioada accentuarea individualismului, uneori pana la egoism, iar nevoia de independenta poate conduce la revolta – fie ca se manifesta numai in interior sau chiar si in relatiile cu ceilalti.
Ar fi potrivit sa fim atenti si sa manifestam toleranta si moderatie, sa avem rabdare sa facem totul in ritmul potrivit si sa nu lasam agresivitatea sa ne poarte in situatii delicate. Mai ales ca aglomeratia planetelor in semnul Berbecului precum si aspectele care se formeaza, ( in special cele formate la faza de Luna Noua) predispun la experiente conflictuale, neasteptate si poate chiar perturbatoare. 

Contextul astral ne poarta cu fermitate catre schimbare – profunda si transformatoare – si ne cere sa reevaluam modul in care suntem angajati in planurile si relatiile noastre. Exista un mare potential creativ sustinut si amplificat de vibratia Berbecului, si ne invaluie chiar la acest inceput de nou ciclu al naturii, astfel ca ar fi potrivit sa ne folosim cu intelepciune si cu convingere toate resursele indiferent de natura lor. 

Traversam o perioada a stabilirii intentiilor. Acum dorintele noastre precum si scopurile constiente se aseaza pe directia pe care noi o alegem, prin starea interioara pe care o traim. Si totul se deruleaza pe un fond emotional foarte sensibil, de aceea este important sa facem distinctie intre ceea ce merita sau nu sa ne capteze atentia.

Cei care au o preocupare pentru propria evolutie spirituala, pot folosi constient acest impuls creativ pentru a se angaja pe directia schimbarii si pentru a realiza astfel un important salt evolutiv.

Aceasta ar fi o nota generala a influentelor astrale la intrarea Soarelui pe segmentul Berbecului.
In functie de programul propriu de viata si de obiectivele pe care ne-am propus sa le atingem, alegem din tot ce ne ofera acest parcurs al Soarelui, acele unelte, resurse, cu care putem realiza ceea ce avem de rezolvat. Fara sa fim astrologi, dar descifrand misterul lumii in care traim si mai ales misterul “lumii” care suntem fiecare dintre noi, putem sa ne plasam in fluxul energetic la locul potrivit in fiecare moment potrivit pentru cel ce vom deveni.
Si nu uitati ca intotdeauna avem tot ce ne trebuie pentru a face tot ceea ce avem, fiecare, de facut.
In intervalul de timp terestru in care Soarele parcurge acest segment al zodiacului, vom descoperi mai multe despre influenta zodiei Berbecului asupra vietii pe Pamant si cum anume sa folosim aceste influente si acest interval de timp pentru a ne imbogati experienta de viata.
Spor si succes !
                                                                                                                                         

Niciun comentariu: