Acest spatiu de lectura si conversatii este dedicat necunoscatorilor in ale astrologiei.
Sunt bineveniti insa si cei care studiaza si practica astrologia, sa ne impartaseasca din experienta lor.
Iti dorim sa readuci, constient, cunoasterea astrologica in viata ta, prin atitudinea ta deschisa si catre ceea ce nu cunosti inca,

prin gesturi simple pe care sa le faci in mod curent, prin gandul tau, care de fapt este motorul realitatii tale fizice locale.
Si nu uita! In aceasta viata, Pamantul este casa ta.

Locuinta ta este doar “zona de lucru”, spatiul in care iti organizezi munca - adica viata ta pe planeta Pamant.
Sa ne pretuim CASA si VIATA pe care o putem trai AICI, ACUM.



detalii si inscriere

detalii si inscriere
.

Ce facem ASTAZI ?


Tinem pasul cu mersul astrelor in spatiu.
Descifram influentele astrale care ating Pamantul si pe noi, oamenii, si le folosim cu intelepciunea inimii.

Acest demers nu se considera a fi un horoscop,

ci ne propunem sa analizam natura energiilor caracteristice aspectelor astrale ale zilei sau ale unei perioade de timp si
modul in care putem folosi aceste fluxuri energetice, integrandu-le in viata noastra de zi cu zi.
Pentru fiecare in parte este important cum aceste caracteristici energetice ale momentului stimuleaza potentialul temei natale.
Influxurile astrale actioneaza pe o banda larga de frecvente, noi alegem daca si cum le folosim.
Este foarte importanta atitudinea noastra – ne luptam cu fluxul astral sau il lasam sa circule liber si ne plasam in locul potrivit la momentul potrivit ...?
Indiferent ce alegem sa facem, sa nu uitam ca "Astrele predispun, omul dispune".


Orice rezultat vă aparține și, nu poate nimeni să-l “prezică” pentru că, voi îl materializați.


Share |

duminică, 16 ianuarie 2011

Ce facem astazi ? 16.01.2011

Ce inseamna pentru tine  “drumul tau in viata”?

Poate ca intrebarea aceasta suna putin ciudat, pentru unii intrebarea corecta pare sa fie “care este drumul tau?”. Dar ca sa stabilesti care este drumul tau poate ar trebui sa stii mai intai ce inseamna pentru tine drumul tau in viata ta.

In aceasta iarna, astrele ne-au asezat foarte clar si categoric fata in fata cu drumul nostru in viata. Ne-au aprins toate luminile si ne-au dat si ochelarii potriviti ca sa vedem ce nu am vazut inca. Am trait un timp al constrangerilor si acum ne apropiem de finalul ragazului pe care l-am avut la dispozitie pentru a ne aseza la o noua linie de start.

Am avut toate conditiile ca sa facem analiza necesara si am avut si toate instrumentele ca sa luam deciziile potrivite. Dar viata ne testeaza in continuare, astrele ne-au oferit ocazia sa aratam ca avem incredere in deciziile luate si ca avem convingerea ca  putem face ceea ce am ales sa facem. Acesta pare sa fie testul final pentru aceasta etapa, pentru ca urmeaza o perioada de deschidere catre noul pe care l-am ales.

Soarele va intra in zodia Varsatorului peste cateva zile, planeta Marte a pasit deja chiar astazi in Varsator, iar Jupiter va parasi semnul Pestilor si va intra in  semnul Berbecului pana la sfarsitul saptamanii. De asemenea, perechea Soare-Saturn se desprinde din aspectul in care au colaborat si ne-au ajutat prin unele limitari sa ne asumam responsabilitatile . Toate aceste miscari astrale ne aduc noua, aici pe planeta Pamant, un suflu nou, o mare eliberare si un imbold de a actiona, de a merge inainte. Avem parte de o schimbare de ton vibrational in cascade, fiecare faza aducand din ce in ce mai multa libertate de miscare si un neastampar energetic  care poate fi chiar derutant; se poate sa vrem sa mergem mai repede in directia aleasa si sa avem impresia ca nu mai stim cum sa facem asta.

Daca vi se pare ca inca sunteti blocati in diferite probleme pe care v-ati straduit sa le clarificati, mai aveti putina rabdare. A lua o decizie si a ne angaja pe drumul nostru in viata inseamna ceva mai mai mult decat a analiza si a alege. Inseamna si a avea incredere in alegerea facuta si mai inseamna si a avea convingerea ca facem fata acestei alegeri. Astfel ca, intotdeauna dupa un moment decizional apar si momentele de verificare, care ne ajuta sa ne pregatim starea interioara necesara oricarui inceput – sa avem incredere si sa simtim dorinta (si nu necesitatea) de a porni la drum. Unele amanari apar tocmai ca sa ne ofere ocazia de a deveni pe deplin constienti de gesturile si actiunile noastre, dar si de efectele lor – efecte pe care ar trebui sa le asteptam cu bucurie, nicidecum cu teama de necunoscut.

Orice inceput este de fapt o continuare, este o urmare fireasca a tuturor experientelor pe care le-am trait. Astfel ca putem transforma emotia specifica oricarui moment de inceput in incredere in fortele proprii amintindu-ne ca ne bazam pe intelepciunea dobandita deja. Viitorul se dezvaluie pe masura ce suntem pregatiti sa folosim trecutul cu toata increderea si fara regrete, fara sa depindem de ce am facut si de cine am fost, dar folosind experienta acumulata.

In saptamana ce urmeaza ar fi potrivit sa urmarim semnele pe care, oricum le primim. In felul acesta putem face ajustari de ultim moment in modul de actiune pe care il avem in vedere. Semnele nu sunt intotdeauna interventii miraculoase, de aceea este bine sa fim atenti mai ales la informatiile care circula in jurul nostru si sa le urmam pe acelea care, fie ca accentueaza fie ca modifica orientarea noastra in timp si spatiu.

Pana acum lucrurile s-au tot potrivit in asa fel incat noi sa putem analiza situatiile si problemele cu care ne confruntam din diferite unghiuri, sa putem trage concluzii si sa luam decizii, pe care sa ni le asumam cu toata responsabilitatea, fiecare acolo unde vrea sa faca ordine sau unde vrea sa faca o schimbare. Astrele ne-au oferit ocazia sa ne testam pe noi insine precum si planurile noastre, de fapt ne-au oferit o recapitulare la inceputul unei noi etape de viata.

Acum incepe actiunea, acum intram in zona materializarilor. Sa facem asta cu curaj dar si cu intelepciune, cu entuziasm dar si cu rabdare, si cu foarte multa incredere. Amintiti-va ca nu faceti nimic singuri, ca aveti intotdeauna toate ajutoarele de care aveti nevoie, o intreaga echipa energetica lucreaza alaturi de voi si a nu avea incredere in voi ar insemna sa nu aveti incredere in echipa voastra.
Spor si succes !

Niciun comentariu: