Acest spatiu de lectura si conversatii este dedicat necunoscatorilor in ale astrologiei.
Sunt bineveniti insa si cei care studiaza si practica astrologia, sa ne impartaseasca din experienta lor.
Iti dorim sa readuci, constient, cunoasterea astrologica in viata ta, prin atitudinea ta deschisa si catre ceea ce nu cunosti inca,

prin gesturi simple pe care sa le faci in mod curent, prin gandul tau, care de fapt este motorul realitatii tale fizice locale.
Si nu uita! In aceasta viata, Pamantul este casa ta.

Locuinta ta este doar “zona de lucru”, spatiul in care iti organizezi munca - adica viata ta pe planeta Pamant.
Sa ne pretuim CASA si VIATA pe care o putem trai AICI, ACUM.



detalii si inscriere

detalii si inscriere
.

Ce facem ASTAZI ?


Tinem pasul cu mersul astrelor in spatiu.
Descifram influentele astrale care ating Pamantul si pe noi, oamenii, si le folosim cu intelepciunea inimii.

Acest demers nu se considera a fi un horoscop,

ci ne propunem sa analizam natura energiilor caracteristice aspectelor astrale ale zilei sau ale unei perioade de timp si
modul in care putem folosi aceste fluxuri energetice, integrandu-le in viata noastra de zi cu zi.
Pentru fiecare in parte este important cum aceste caracteristici energetice ale momentului stimuleaza potentialul temei natale.
Influxurile astrale actioneaza pe o banda larga de frecvente, noi alegem daca si cum le folosim.
Este foarte importanta atitudinea noastra – ne luptam cu fluxul astral sau il lasam sa circule liber si ne plasam in locul potrivit la momentul potrivit ...?
Indiferent ce alegem sa facem, sa nu uitam ca "Astrele predispun, omul dispune".


Orice rezultat vă aparține și, nu poate nimeni să-l “prezică” pentru că, voi îl materializați.


Share |

joi, 6 ianuarie 2011

Ce facem astazi? 06.01.2011.



Rasarit de Soare pe orbita Pamantului
06.01.2011 – cum interactionam cu influentele astrale ?
Climatul astral general, potentat de Luna noua si de eclipsa partiala de soare din 4 ianuarie, primeste acum un impuls de expansiune generala precum si de destindere a tensiunilor din planul afeciv, deoarece planeta Venus trece din semnul Scorpionului in cel al Sagetatorului.
Venus strabate semnul Sagetatorului in intervalul de timp terestru cuprins intre 7 ianuarie si 4 februarie 2011. In aceasta perioada se poate sa simtim un entuziasm sentimental, sa fim dispusi sa ne manifestam sentimentele, sau sa le manifestam cu mai mult curaj, cu detasare si/sau mai multa bucurie. De asemenea unii dintre noi pot sa se deschida mai mult catre aspectele spirituale ale iubirii, sa acorde mai multa atentie sufletului si relatiilor de suflet, sau, sa ridice anumite relatii la nivelul unei relatii de suflet.
Acum incepem sa construim planurile pe care le-am facut la inceput de an (si in toata perioada dintre cele doua eclipse). Urmeaza un interval de timp in care avem posibilitatea sa dezvoltam armonios relatiile parteneriale si mai ales relatia de cuplu. In functie de cum vom face asta, chiar la iesirea planetei Venus din Sagetator, vom avea surprize “placute” sau “neplacute”; dar indiferent de cum le vom percepe noi, acestea vor aduce ceva nou in viata noastra, de care cu siguranta ca avem nevoie. Ne vom plasa intr-un context nou, care poate fi o continuare a vechiului pe un nivel mai inalt de intelegere, sau poate fi o separare de trecut si de anumite experiente de care nu mai avem nevoie in cadrul propriului proces de evolutie. Vom urmari acest parcurs al lui Venus, in incercarea de a folosi constructiv influentele astrale pe care ni le ofera.
De asemenea urmeaza o saptamana in care mentalul nostru este oarecum stresat si ar fi potrivit sa nu cedam primului impuls de a judeca orice si pe oricine. Sa avem rabdare sa adunam informatii de pe toate directiile, sa ascultam toate punctele de vedere si sa cantarim de mai multe ori situatiile si deciziile pe care vrem sa le luam – sau poate ca le amanam daca nu este obligatoriu sa le luam acum. Mai ales ca de la inceputul anului am intrat intr-o perioada in care planul energetic ne testeaza seriozitatea si responsabilitatea, si ne va opri prin tot felul de “piedici” daca ne abatem de la drumul propriu.
Totusi, suntem inspirati “interior”, inima transmite mesajele potrivite si ne indruma spre oportunitaile fiecaruia, iar in weekend gandul ne poarta catre aspectele filozofice-spirituale ale vietii, asta daca va depasi nivelul de confuzie initiala si daca ne deschidem si catre ceea ce nu am inteles sau demonstrat, inca.
Spor si succes !!!

Niciun comentariu: